Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak "Gediz ovasının kalbi Manisa'nın en büyük mahallesi Muradiyemizin güzel insanları, kıymetli hemşerilerim hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Sözlerime depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerini sabırlar dileyerek başlamak istiyorum. 
Değerli dostlar ülkemizi karanlıktan çıkaracak  güzel bir ittifak, Millet ittifakını kurduk. Ve millet ittifakı olarak sürekli alanlardayız, sahadayız. Bizim ittifakımız cumhuriyet değerlerine bağlı Atatürk'ün yolundan ilerleyen bir ittifak. Bizler  ülkemize adaleti, demokrasiyi, bolluğu refahı getirmek istiyoruz. 
Mutfakta tencere kaynamıyor, çocuklarımız yatağa aç giriyor aç! Ey Tayyip Erdoğan; Depremde sınıfta kaldın, sel oldu sınıfta kaldın, yangınlar çıktı ciğerlerimiz yandı sınıfta kaldın, Muradiyeli üzümcü üzümünü satarken sahip çıkmadın yine sınıfta kaldın! Bu ülke buğday ithal ediyor, saman ithal ediyor! Vallahi söylerken utanıyorum! Kıymanın kilosu 250 lirayı geçmiş, markette süt olmuş 25 lira! Pazarda soğanın tanesi 7 lira! Allah aşkına daha ne kadar dayanacağız böyle? Muradiye'de kiralar kaç para oldu söyleyin! Nereye kadar böyle devam edecek! Allah'ın izniyle gönderiyoruz bunları! Görüyoruz ki her geçen gün Cumhuriyet Halk Partisine ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teveccüh çığ gibi büyüyor. 15 Mayıs sabahına uyandığımızda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olmuş olacak ve farklı bir ülkeyi sizlerin sayesinde yaratacağız! Aramıza yeni katılan, siz güzel insanlara teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. İktidarımızın ateşini Muradiye'den yaktık. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, sağlıcakla kalınız!" diyerek sözlerini noktaladı.
Yoğun ilgi gören törene CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak, Milletvekili aday adayları Ali Arslan, Nacittin Durak, Sibel Karaahmetoğlu, İl ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri Bülent Mersinli, Zühre Karabulut, Muradiye Mahalle Başkanı Şerife Çimen, Muhtarlar ve (TDP) Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Hüseyin Surel katılarak destek verdi.

İlçede çöp konteynerlerine bahar temizliği İlçede çöp konteynerlerine bahar temizliği

Editör: Ali Gözen