Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 28’nci hafta maçında deplasmanda OGM Ormanspor ile Ankara’da karşı karşıya geldi. Karılaşmayı; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Ersoy Vitaş ve yeşil-beyazlı takıma gönül veren taraftarlar da tribünde takip ederek takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmada ilk çeyrek dengeli bir oyuna sahne olurken 18-17 ile Manisa’nın Dev Adamlarının üstünlüğü vardı.  İkinci çeyrekte vitesi artıran ve bir ara farkı 6 sayıya kadar çıkarmayı başaran Manisa BBSK, son anlarda potasında gördüğü sayılar sonrasında rakibine yakalansa da soyunma 40-38’lik skorla önde gitmeyi başardı.

Son çeyreğin son anlarında Manisa BBSK fırtınası

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de sert savunmalar sonrasında denge vardı. Final periyoduna da 56-54’lük skorla Manisa BBSK önde gitti. Final periyodunda ise yaptığı sert savunma ile rakibine çemberi göstermeyen Manisa’nın Dev Adamları, son anlarda Diante Watkins ve Akın Kandemir’in kritik 3 sayılık isabetleri ile maçı kopardı. Şampiyonluk yolunda bir hedef maçını daha kazanan Manisa’nın yeşil-beyazlı temsilcisi parkeden 77-69’luk skorla galip ayrıldı.

Skor dağılımı

Manisa BBSK’da son anları büyük oynayan takımın yıldız isimlerinden Diante Watkins karşılaşmayı 22 sayı, 6 asist ile tamamladı. Mustafa Baki Görür de 17 sayı, 6 ribaunt, 3 asist ve 3 blokluk istatistiğe imza attı. Andre Williamson da 18 sayı, 8 ribauntluk bir performans sergiledi. Maçın son anlarında etkili bir performans ortaya koyan Akın Kandemir de 9 sayı, 7 ribaunt, 4 asist ile maçın kazanılmasında önemli bir katkı verdi. Fatih Cantitiz 7, Tolga Kaan Birer 4, Sercan Topcu 3, Koray Uzunhasan da 2 sayı ile tamamladı.

Alışveriş merkezinde korkunç olay! Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü Alışveriş merkezinde korkunç olay! Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Editör: TE Bilişim