Yeni haftada Manisa gölgede 42 derece Yeni haftada Manisa gölgede 42 derece

Özellikle Şehzadeler ve Yunusemre ilçeleri için İyi Partili seçmenden destek isteyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e eleştiride bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, “Anketler ortada. İki ilçede de adaylarımız önde iken çıkıp sahneden halkı yanlış yönlendirmek hiç yakışmadı. Asıl biz gerçek Atatürkçü CHP’lileri İYİ Parti adaylarına destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

“MANİSA SEÇMENİ FERASETLİDİR”

Zafer İksir, Manisa seçmeninin doğruyu yanlışı çok iyi ayırt edeceğini söyleyerek,” Manisa ferasetlidir. Manisa iyiyi kötüyü, yanlışı doğruyu ayırt etmesini bilir. Manisa akıllıdır, kimin kimle yürüdüğünü görür. Manisa sağduyuludur, yeri geldiğinde gerekli dersi vermesini iyi bilir. Bugün de CHP’ye iyi bir ders verdiğini gördük kadim kentimizin” dedi.

“İKİ MERKEZ İLÇEMİZDE DE ADAYLARIMIZ ÖNDE”

Başkan İksir Merkez iki ilçede de kendi adaylarının önde olduğunu söyleyerek, “Sayın Özel, Büyükşehir’de, Şehzadeler’de ve Yunusemre’de kendi adaylarının yarışı önde götürdüğünü iddia ederek İYİ Partililerden CHP’nin adaylarına destek vermelerini istedi. Özel’in bu açıklamalarını hayretler içerisinde takip ettik. Merak ediyoruz acaba kendisi hangi dünyada yaşıyor. Kendi adaylarının önde olduğunu iddia ederken, konuşma yaptığı miting alanına baktı mı acaba? Çok ittifak istiyorsanız, Büyükşehir’de Gürhan Özcan hocamıza, Yunusemre’de Tufan Akan’a, Şehzadeler’de de Ahmet Karadağ’a oy verin, ittifakı İYİ Parti’de sağlayın. Çünkü sizin partinize gönül vermiş gerçek Atatürkçüler, gerçek vatanseverler öyle yapacak.” ifadelerini kullandı.

“İYİ PARTİ SEÇMENİNDEN ELLERİNİ ÇEKİN”

Sözlerinin sonunda CHP’nin İYİ Parti seçmenine oynamaktan vazgeçmesi gerektiğine vurgu yapan İYİ Partili İksir şunları söyledi.” Buradan bir kez daha söylüyorum, CHP’nin tepeden tırnağa bütün yöneticileri ellerini İYİ Parti’den ve seçmeninden çeksin. Bizim seçmenimiz sandıkta nasıl ders vereceğini çok iyi bilir, bundan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Biz İYİ Parti olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 17 ilçe belediyesine de talibiz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda, bu gayretle sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle de 1 Nisan sabahı Manisa’ya güneş bir başka doğacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla”

Editör: Murat Yalçın