İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Özcan, Saruhanlı ilçesinde İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir ve teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlar ve esnaflarla buluştu. Kahvehane ziyaretleri de yapan Gürhan Özcan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Halkın sorunlarını dinleyen Gürhan Özcan, vatandaşlara projelerini anlatarak destek istiyor.

Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesi’nde yaptığı ziyarette halka seslenen Op. Dr. Gürhan Özcan, “Biz İYİ Parti olarak çıktığımız bu kutlu yolda Manisa’yı egolu yönetim zihniyetinden kurtaracağız. Bu şehirde yaşayan bu şehrin sorunlarını bilen bu kardeşiniz, çalmadan, fakirden alıp zengine vermeden bir yönetim anlayışıyla sizlere hizmet edecek. Bunun sözünü veriyorum. Doktor sözü veriyorum.” Dedi.  

CHP’ye de eleştirilerde bulunan Özcan, “Kimlere iş birliği yaptığınızı açıklayın. Perde arkasında yaptığınız pazarlıkları kamuoyu ile paylaşın.” ifadelerini kullandı.

Halk Ekmek ve Kent lokantasından sonra Halk Mandırası geliyor Halk Ekmek ve Kent lokantasından sonra Halk Mandırası geliyor

Editör: Murat Yalçın