Bakan Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama Bakan Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama

İlçelerde ve Büyükşehir Belediyesinde adaylarının yoğun bir tempoyla çalıştığını söyleyen İYİ Partili İksir, vatandaşların teveccühünün ve geri dönüşlerin çok iyi olduğunu söyledi. 

“MANİSA İÇİN İTTİFAKLARA MAHKUM OLMADAN ÇALIŞIYORUZ” 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan ve ilçelerde çıkardıkları belediye başkan adayları ile sahada durmadan çalıştıklarını söyleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, seçim  çalışmalarına  Manisa Milletvekili Şenol Sunat’ın da katıldığını söyledi. İksir: “Milletvekilimiz sayın Şenol Sunat Hanımefendi ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Gürhan Özcan ile birlikte tüm ilçelerimizi  karış karış gezerek Manisamız için çalışmaya devam ediyoruz. Gittiğimiz her ilçede yoğun bir ilgi ile karşılanıyoruz. Manisalı hemşehrilerimiz iki kutuba sıkışmaktan bıkmış durumda ve yıllardır kibir makamı haline gelen büyükşehir makamını artık yıkmaya karar vermiş. Hem büyükşehirde hem de ilçelerde vatandaşımızı İYİ belediyecilikle tanıştırarak, İYİ Parti olarak belediyelere talibiz” dedi.

“SAHTE ANKETLERLE MANİPÜLASYON YAPIYORLAR “

Sözlerinin sonunda diğer siyasi partilerin büyükşehir ve ilçe belediyeleri için sahte anketler çıkararak manipülasyon yaptığını ve halkı yanlış yönlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan İksir, “Kimi YANDAŞ ve YOLDAŞ medya kuruluşları tarafından sürekli olarak sahte ve şişirme anketler piyasaya sürülmeye başlandı. Fakat sahada tabiki Manisalı bu anketler gibi düşünmüyor. Yaptırdığımız  anketlere göre 3 ilçede seçimi şimdiden kazandığımızın  sinyalini veren veriler var. Bazı ilçelerde ise 1-2 puan ile oynaklığın olduğu ama seçim gününde kadar bu ilçelerde de öne geçeceğimize inanıyorum. Cumhur ittifakı büyükşehir  adayı ve Chp büyükşehir adayını, İyi parti büyükşehir belediye başkan adayımız Op. Dr.Gürhan Özcan ile karşılaştırdığımızda dahi misyon ve vizyonu ile fark yaratan ve gerçekçi projeleri ile sahada olan, kazanması gereken aday olarak görüyoruz.  Sahte anketlerle manipülasyon peşinde koşanlara üzülerek söylüyorum ki 31 Mart akşamı rezil olacaksınız. Seçmenimiz yağmurdan kaçarken doluya tutulmamalı. Her gün sahada somut projeleri ile halkımızın bağrına bastığı adaylarımızla, İYİ Parti olarak ‘hür ve müstakil’ olarak girdiğimiz 2024 yerel seçimlerinden zaferle ayrılacağız.”

Editör: İclal Çiçek