İYİ Parti lideri Meral Akşener, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’ı makamında ağırladı.

Başkan Eryılmaz, eşi Deniz Alya Eryılmaz ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret ederek Manisa’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Kentte yapılan çalışmaları dinleyen Genel Başkan Akşener, tüm Manisalılara selamını iletti. 

Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

“İYİ PARTİ’Yİ MANİSA’DA BİRİNCİ PARTİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in makamında, kendilerine kentimiz genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Genel Başkanımızın öncülüğünde çalışmalarımıza devam ediyor ve emin adımlarla iktidara yürüyoruz. Manisa’da İYİ Parti’yi birinci parti yapmak için çalışıyoruz. Manisalı vatandaşlarımızın Genel Başkanımıza ve partimize sevgisi de, teveccühü de büyük. Ziyaretimizde Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’i Manisamıza davet ettik. Genel Başkanımız en son Aralık ayı sonunda gelmişti. Manisalılar, güçlü liderimizi özledi. Kendileri de programına bakacaklarını ve Manisalılarla yeniden buluşmak için sabırsızlandığını ifade etti. İYİ Parti, Manisa’da bayrağını göndere çekerek birinci parti olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim