Milletvekili Akkal'a Tarım İl Müdürü Metin Öztürk, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmer Emin Çipioğlu, AK Parti Manisa eski il başkanı Berk Mersinli de eşlik etti.

Tekno Tarım Manisa 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı gezen milletvekili Akkal, sektör temsilcileriyle görüştü.

Üreticilerle de sohbet eden, sektör temsilcilerinden bilgi alarak, işlerinde kolaylıklar diledi.

"HAREKETLİ VE  BEREKETLİ BİR FUAR"

"Malum açılış günü Ankara'da olduğumuz için bugünümü ayırdık Tarım Fuarı'na. İzlenimimize göre geçen senelere göre çok çok hareketli, çok çok bereketli bir fuar oluyor. Hem çiftçilerimizden hem de buradaki katılımcılarımızdan aldığımız havadise göre bu sene fuarın çok başarılı geçtiği, amacına çok uygun olduğu ve bereketli geçtiği konusunda. İnşallah önümüzdeki senelerde daha da büyüyerek, daha da güçlenecek olan fuarın Manisa'ya çok büyük bir değer katacağı görüşündeyim. Gerçekten ben bugün biliyordum burada fuarın olduğunu ve fuarın hareketli geçtiğini; bu kadar iyi olduğunu kendim de gelerek gördüm. İnşallah darısı önümüzdeki senelerin de başına diyorum. İzlenimlerimiz gerçekten çok olumlu" dedi.

Türkiye'nin birçok ilinden 100'ü aşkın üretici firma, sektörün öncü firmalarının yanı sıra 10'un üzerinde kurum ve kuruluşun da standının yer aldığı fuar, 7 Kasım Pazar Günü’ne kadar, 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 

Editör: TE Bilişim