AK Parti Manisa 28. Dönem Milletvekili adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Kültür Sitesinde düzenlenen törene TBMM 22. Dönem Meclis Başkanı Bülent Arınç, eski Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti Manisa Milletvekilleri, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan Lalebaş, HÜDA Parti Manisa İl Başkanı Sait Seyitoğlu ve partililer katıldı.  İstiklal Marşı okundu. Deprem bölgesinden gelen depremzede Kur’anı Kerim tilaveti okudu. 

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, “Bu seçim bugüne kadar Cumhur ittifakının ve Cumhurbaşkanımızın en çok oy olacağı bir seçim olacak. 15 Mayıs sonrası yine 85 milyonu kucaklayıp yapılanın daha fazlasının yapacağız''dedi. Hızlı, Sezai Karakoç’un Üzüm kurusuyla açılmış oruç. Başına çiğ yağmış namaz. Bu fırtınanın önünde. Bunlardan başkası duramaz. O güzel insandan Cumhurbaşkanımızdan başkası duramaz '' diyerek bitirdi.

AK Parti Manisa Milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu,''Bu seçim normal bir seçim değil diye düşünüyorum. Bu seçim PKK kandil FETÖ ve Amerika ile Anadolu irfanı arasında gerçekleşecek hepinize inancım tam'' diyerek öz çekim yaptı. 
AK Parti Manisa Milletvekili adayı Ahmet Mücahit Arınç konuşma sırasında duygulanarak, ''Ana kucağı baba ocağına aday olarak geldim. Kendi toprağıma hizmet için geldim rabbim nasip etti. AK Parti zaferlere alışmış bir partidir. Türk’te Kürt’te Çerkes’te biziz şehirlide köylüde biziz'' ifadelerini kullandı.
AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ahmet Palabıyık, ''Vefa borcu için çok çalışmamı lazım. Hepimizin sırtında çok büyük yük var 14 Mayısta inşallah yükü zafer sancağına taşıyacağız. Çok çalışacağız çok ve bu seçimi kanmak zorundayız çünkü bütün dünya mazlumları gözünüze bakıp bunu bekliyorlar.21 yıllık çalışmayı devam ettirmek için çok çalışacağız. Biz kazanacağız çünkü hayal gibi görülen tüm hizmetler Recep Erdoğan yaptı'' dedi. 

Manisa'ya sağanak yağış uyarısı! Sıcaklıklar düşüyor Manisa'ya sağanak yağış uyarısı! Sıcaklıklar düşüyor

Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,'' Tarihin en önemli seçimine giriyoruz. Burada bulunan arkadaşlarımız bize göre doğru yerde. Bize göre doğru adres cumhur ittifakı ittifakta da doğru adresteyiz. Mesele Erdoğan'ın meselesi değil çocuklarımızın geleceğinin meselesi deyip kapı kapı dolaşıp ikna olmayanları da ikna etmemiz gerek. Seçime girdik. Altılı masa yedili masa ne dersek deyin bunu doğru bulmuyorum bize dayatılmaya çalışılan bir yönetim sistemi var buna konsey denir. Bu konseyle ülkemizi yönetmek istiyorlar adını da bahar koymuşlar. AK Parti üyesi olarak bakanlık görevim bitince gelip seçimlerde çalışacağım dedim şimdi karşınızdayım. Bugün yapacağımız tek şey var 30 gün boyunca uyku uyumadan kapıları çalışarak ikna olmayanları ikna etmemiz lazım'' ifadelerini kullandı.

22. TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Hüda Par için medyada orda burada yalanlara bakmayın onlar bizim kardeşimiz ve dava arkadaşlarımızdır. Çok önemli bir seçime giriyoruz. Hep zorlukları yenerek geldik. Bizim hiç bir seçimimiz kolay olmadı. Manisa’ya ne yapıldıysa bunlardaki en büyük pay sahiplerinden biriyim. Sayın Erdoğan'a yaptıklarından dolayı büyük şükran borcumuz var. Biz yapılmayanları yaptık bitmeyen projeleri bitirdik. Hayatta yaptığımız en güzel iş şehir hastaneleri çünkü her hasta geldiğinde Allah sizden razı olsun diyor. Üzeyir Dindar beyin kızı da İl Sağlık Müdürü olarak geldi adaylığını koymuştu. Özellikle tüm kadın adaylarımıza teşekkür ediyorum onların hepsini Ayşe Nevin Sert temsil edecek. Tüm aday adaylarına teşekkür ederim ve sonra Üzeyir hocaya. Biz yine en çok milletvekili çıkaran parti olacağız. Bizim Manisa'ya çok borcumuz çok alacağımız yok Manisa beni çok destekledi. 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz. Cumhur İttifakı olarak da mecliste çoğunluğu sağlayacağız. İnanıyorum 6 vekilimiz var. Bunun aşağısına inmeyeceğiz. Hatta daha fazlasını elde etmek için çalışacağız” dedi.  Bülent Arınç konuşmasını yaparken oğlu Mücahit Arınç duygularına engel olamadı. Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekildi.

Editör: Ali Gözen