Deritel Deri ve Teknoloji Aksesuarları Markası

Firma Kodu #170
Sektör Deri Ürünleri
Adres Oruç Reis Mah Giyimkent Sitesi 17 Sokak No 35/A
URL https://www.deritel.com.tr
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 03.03.2023
Deritel Deri ve Teknoloji Aksesuarları Markasıdır.
dertel-marka-tescil-markasiDeriTel Deri bileklik, Deri telefon kılıfı, cüzdan kılıfı, deri etiket guruplarında üretim, hizmet ve sanal satış faaliyetini sürdürmektedir. “deritel” “Deri Ürünler , Yerli Markalar” misyonu ile Türkiye’nin Dünya markası olma yolunda hızlı adımlar ile ilerlemektedir.

Deritel:Türkiye’nin deri sektöründeki başarısını deri ve teknoloji aksesuarları alanında marka bilinirliğini artırmak ve uluslararası alanda kendisini kabul ettirmek olarak belirlemiştir.

www.deritel.com.tr sanal ticaret ile alışveriş yapan teknoloji kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu deri aksesuarları üretimin kaynağına inerek birinci elden alışveriş yapılmasını sağlayan bir e ticaret marketidir.

Başarının tesadüf olmadığını planlı ve programlı bir strateji ve ekip işi olduğunu kavramış olan bizler var gücümüzle çalışmakta ve zamana karşı yarışıyoruz.

2014 yılında markalaşma çalışmalarına başlayan ekibimiz 2016 yılı ile marka tesçil işlemlerini tamalamış ve üretim ve satış işlemlerine devam etmektedir.

En doğal – En sağlıklı – En fonksiyonlu – Deri ve Teknoloji Aksesuarları