Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde müzik öğretmeni damat, düğününde müstakbel eşi gelin için söylediği şarkıyla ayakta alkışlandı.

Saruhanlı Belediyesi personeli Aslı Sargın, Müzik öğretmeni olan nişanlısı İbrahim Türk ile evlenerek dünya evine girdi. Saruhanlı Belediyesi Düğün salonundaki düğüne çiftin yakınlarının yanı sıra Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın, Mustafa Ercan Bilgiç ve İsmail Ceylan ile Meclis üyeleri, Belediye personeli ve çok sayıda kişi katıldı.

Gelin ile damadın davetlilerin huzurunda dans etmesiyle başlayan düğünde müzik eşliğinde oyunlar oynandı. Daha sonra Pasta kesimi ve takı töreninin ardından gecenin sonunda müzik öğretmeni olan damat, gelin için şarkı söyledi. Misafirler performansından dolayı damadı ayakta alkışladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, burada yaptığı konuşmada genç çifte bir ömür mutluluk dileğinde bulunarak, "Evlilik kutsal bir müessesedir. Bu doğrultuda evliliğe adım atan İbrahim ile Aslı kardeşimize mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın, ömür boyu mutlu olsunlar. Vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirsinler.” dedi.

Editör: TE Bilişim