Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Kurulu Hizmet binasında yapıldı. Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği genel kurula katıldı. Bölge Müdürü Fahrettin Orucu da katıldı. TESKOMB Genel Başkanlığına seçilen A. Kadir Akgül’ün yönetiminde Başkan Recep Çınar yeniden yönetim kuruluna seçildi. 

Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Recep Çınar,  gerçekleştirilen genel kurulun esnaf ve sanatkarlara hayırlı olmasını diledi. Çınar, yeniden TESKOMB Yönetiminde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. 

Manisa 22. Bölge Birlik Başkanvekili Fatih Çataldere ise, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi: “Manisa Bölge Birliği olarak katılım sağladık. Olağan Genel Kurul toplantısında; yeniden TESKOMB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Manisa Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar başkanımıza başarılar dilerim. Ayrıca şahsım olarak TESKOMB Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine tekrardan seçilmiş bulunmaktayım. Toplantımızın ve sonuçlarının ülkemize, Manisa’mıza, Alaşehir’imize Ve tüm esnaf sanatkar ortaklarımıza hayırlar getirmesini dilerim.”

Türk Kızılay Manisa'dan anlamlı iftar Türk Kızılay Manisa'dan anlamlı iftar

Editör: Ali Gözen