Geçtiğimiz Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açan Manisa Ayakkabı ve Moda Fuarı sektör temsilcilerinden büyük ilgi görüyor. Fuarda ticari bağlantılar ve faaliyetler katılımcıları memnun etti.
ÖZDAĞ’DAN FUARA ÖVGÜ 
Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve bir gurup partiliyle birlikte fuarı ziyaret etti. Fuardaki stantları tek tek dolaşıp sektör temsilcilerinin elini sıkan Özdağ, yeni nesil deri ayakkabı modelleriyle ilgili bilgi de aldı. 
REFERANDUM İÇİN ÇİZME SİPARİŞİ
Fuarda çizme satan firmanın stantını ziyaret eden Özdağ, referandum için yağmur çamur demeden dolaşacaklarını belirterek, çizme siparişi verdi. Manisa’da 3.düzenlenen Manisa Ayakkabı ve Moda Fuarı’nın hak ettiği ilgiyi görmesi gerektiğini belirten Özdağ, “Manisa’da ayakkabıcılar sitesi var. Bu farda ayakkabı tanıtımı yapılıyor. Çok başarılı bir fuar. Manisa ayakkabı sektöründe dünyada söz sahibi bir şehir. Bu bakımdan bir fuarımızın olması çok önemliydi. Ayakkabıcılar Odası ve emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.   
Firmalardan bilgiler alan Özdağ, bir sonraki fuara milletvekilleri olarak hep beraber gelerek açılışa katılacaklarını sözlerine ekledi.
 

Editör: TE Bilişim