Turğay Duyar
MANİSA (İHA) -
Gazi İlkokulunda Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Görsel Sanatlar öğretmenlerinden Türkan Baran’ın 4. sınıf öğrencilerine dönem boyunca vermiş olduğu resim kursunda öğrencilerin yapmış olduğu resimler okul koridorlarında sergilenmeye başladı.

Bu eğitimcilere alkış... Çocukların elinde tablet yok kitap var Bu eğitimcilere alkış... Çocukların elinde tablet yok kitap var

Okulu ziyaret eden Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, okul müdürü Naci Avcı ile öğrencilerin yapmış olduğu yağlı boya resimleri resim tek tek inceleyerek resim öğretmeni Türkan Baran’dan bilgi aldı.

Yaklaşık 40 öğrencinin yapmış olduğu 60’ın üzerinde akrilik ve yağlı boya tekniğiyle yapılan serbest konu resimlerin sergilendiğini ifade eden Baran, “Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi’nde Görsel Sanatlar Eğitmeni olarak burada iki yıldan bu yana 4. sınıf öğrencilerine resim kursu veriyorum. Öğrencilerimin bu kadar başarılı olmaları bana gurur veriyor.” dedi.
Öğretmeni ve öğrencileri birbirinden güzel resimlerden dolayı tebrik eden Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, resimlerin adeta büyüklerin elinden çıkmışçasına güzel olduğunu vurguladı.

İlçe Müdürü Gençay, “Gazi İlkokulu’muzda çocuklarımızın dönem boyunca yapmış olduğu resimler, okulumuz koridorlarında sergilenmektedir. Minik öğrencilerimiz yaptıkları resimler ile kendilerine hayran bıraktı. Sergimizde emeği geçen öğretmenimize ve destek olan öğretmen ve idari arkadaşlarımıza, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Başarıları inşallah daim olur.” dedi.

Resimleri inceleyen okula gelen öğrenci velileri de hayranlıklarını dile getirdi.

Editör: İclal Çiçek