Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 27.kez ziyaretçilerine kapılarını açtı. Türkiye’nin her yerinden katılımcısı olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde SNS Fuarcılık tarafından organize ediliyor.

Fuarda beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim gibi birçok sektörden firma yer alıyor.

Fuar süresince Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığınca belirlenen tüm Covid19 tedbirlerine uyulanıyor. Fuara maskesiz giriş yapılamıyor. Standların dizaynı sosyal mesafe ölçülerine uygun olarak düzenlendi. Ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uymaları sağlanacak. Hijyen koşullarının tamamı uygulanıyor.

Çeşitli noktalara dezenfektan cihazları yerleştirilecek, fuar süresince stantlar ve ortak kullanım alanları sıklıkla dezenfekte ediliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde başlayacan fuar, 13 Eylül Pazar gününe kadar hafta içi 11.00-23.30 hafta sonu 10.00-23.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Editör: TE Bilişim