479. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında etkinlikler başladı. Fuar Merkezi önünde kurulan yöresel alışveriş stantları ziyarete açıldı. Yüzlerce ürünün sergilendiği alışveriş stantları herkese hitap ediyor.  
Hafta sonu olması nedeniyle fuara özel birçok üründe de indirim var.
Cağ kebabından, kumda kahveye, ayakkabı, giyim, süs eşyalarından yöresel ürünlere kadar aradığınız her şey Fuar Merkezi önünde kurulan stantlarda sizi bekliyor... 
 
ÇEYREK ASIRLIK FUAR 
26. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı ise 23 Nisan Salı günü Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak. 
Türkiye’nin her yerinden katılımcısı olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen çeyrek asırlık fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde SNS Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Manisa Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar, her gün 10:00 -23:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar 28 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak.
20-23 NİSAN’DA ÇOCUK ŞENLİĞİ 
Fuar Merkezi önünde yöresel alışveriş stantları ziyarete açılırken çocuklar için de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuk şenliği olacak. Lunapark için Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 500 adet ücretsiz bilet dağıtılacak.




 
 

Editör: TE Bilişim