Haber. Ahmet Ünsal

Ahmet Taner Özkalkan, kalbindeki rahatsızlığı dolayısıyla hastaneye kaldırıldı. Özkalkan, hastanede aniden kalp krizi geçirdi. Doktorların yaptığı hayata döndürme çabaları sonuç vermedi.
Özkalkan’ın ani ölümü Manisa OSB’de sanayiciler ve eğitim camiasının yanı sıra Manisa’da büyük üzüntüye neden oldu.
Elginkan Holding Topluluğuna bağlı Elsan Hammadde Sanayi Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Taner Özkalkan, aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği, OSB meclis üyesi, Manisa Tenis Dağcılık Kulübü kuruculuğu gibi görevlerde bulundu.
Babası Behsat Özkalkan ise 2016 yılının 28 Mart’ın toprağa veren Ahmet Taner Özkalkan’ın ölümü hayat arkadaşı eşi olan Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge departmanında görevli Güler Özkalkan cenaze güçlükle ayakta durabildi. Anne Nejla Özkalkan’da oğlunun arkasından gözyaşlarına boğuldu.
Ahmet Taner Özkalkan’ın oğlu Çağdaş Özkalkan ise babasının tabutu başından biran olsun ayrılmazken taziyeleri kabul etti.

AKÇEN “ACIMIZ BÜYÜK ,TARİFİ YOK”

Hatuniye Camiindeki Cenazeye Elginkan Holding  Topluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, Acılarının çok büyük olduğu bunun tarifini bile yapamayacağını belirterek,  “Çok değerli bir o kadar da işinde başarılı, disiplinli, Manisalılarla grubumuzu kaynaştıran ilişkilere sahi olan bir çalışanımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Aramızdan çok hem de çok zamansız ayrıldı” diyerek duygularını paylaştı.

İŞ VE EĞİTİM CAMİASI CENAZEDEYDİ

Ahmet Tamer Özkalkan’ın Hatuniye Cmainde kılınan cenaze namazına Elginkan Holding topluğuna bağlı Fabrikaların Genel Müdürleri, Milli eğitim Camiası, Manisa’nın önde gelen iş insanları Arif Koşar, Rifat Sarı, Renan Çapra, CHP İl Başkanı Semih Balaban, Manisa OSB yönetim kurulu üyeleri ve sevenleri katıldı. Sosyal mesafenin gözetildiği cenaze katılamayanlar ise çeşitli Vakıflar aracılığı ile çelenkleri ile katıldılar. Ahmet Taner Özkalkan, Çatal Asri Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Editör: TE Bilişim