Başkan Durbay engelleri aşan gençlerle buluştu Başkan Durbay engelleri aşan gençlerle buluştu

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Ramazan Ayı boyunca seçim merkezinin bulunduğu meydanda çeşitli etkinliklerle Manisalılarla birlikte olacak.

SOSYAL BELEDİYECELİK BÖYLE OLUR
Ahmet Karadağ yaptığı açıklamada; “Bugünden küçük dokunuşlarla Şehzadeler’de nelerin değişebileceğini vatandaşlarımıza göstermek istiyoruz. Bu sebeple en başta sosyal belediyecilik örneklerini seçim çalışmasına başladığımız ilk günden uygulamaya başladık. Ramazan ayında da Teravih Namazından sonra gerçekleştireceğimiz etkinliklerle hemşehrilerimizin ailecek güzel zaman geçirmelerine vesile olmak istiyoruz.”

RAMAZAN ÇOŞKULU GEÇECEK
Sözlerine devam eden Karadağ; “Hemşehrilerimizin keyif alacağı bir Şehzadeler hayal ediyoruz. Ramazan çoşkusunu doya doya yaşayacağımız programlar hazırladık. Ramazan ayı boyunca gölge oyunları, semazen gösterileri, ilahi dinletileri ve çeşitli ikramlarımız olacak. Bu vesileyle İslam aleminin mübarek Ramazan Ayını kutluyor, tüm vatandaşlarımızı seçim merkezimizin bulunduğu meydanda gerçekleşecek Ramazan programlarına bekliyoruz.” dedi.

Editör: İclal Çiçek