Usta sanatçı Ayten Gökçer hayatını kaybetti Usta sanatçı Ayten Gökçer hayatını kaybetti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Manisa’da görev yapana basın mensuplarıyla bir araya gelen İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Onursal Başkan Ertuğrul Aytaç, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçın ve Manisa’da görev yapan, emek veren gazetecilerle bir araya gelen Tufan Akan, günün anısına bir de Filizkan’a plaket verdi. 
HALK EKMEĞİ KURACAĞIZ 
Son günlerin en çok konuşlan konusu haline gelen Halk Ekmek Fabrşkası konusuna değinen Tufan Akan, proje üzerindeki çalışmaları tamamladıklarını, göreve geldiklerine halk ekmek projesini hızla hayata geçireceklerini söyledi. 
Akan, birçok ilde halk ekmek fabrikaları olduğunu ifade eden Akan, projenin Manisa’da hayata germesi durumunda ekmeğin 3 TL’den satılacağını dile getirdi.   
KONGREDE KİMİ DESTEKLEYECEK 
15 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan il kongresinde Av.Zafer İksir’i destekleyeceğini açıklayan Akan, kongrede 3 adayın ortak yönetim kurulu listesiyle çıkacağını, bir adayın ise farklı bir listeyle seçime katılacağını sözlerine ekledi. 


    
 
   

Editör: TE Bilişim