Manisa'da büyük ilgi gören Mesir Fuarı, bu sene farklı bir konseptle gerçekleşiyor. Mesir Çiçek-Fidan-Bahçe Mobilyaları ve Ekipmanları Fuarı, 19 Nisan Salı günü kapılarını ziyaretçilere açtı. Mesir Festivali iptal edilmesine rağmen SNS Fuarcılık, büyük bir özveri ve kararlılıkla fuarı Manisalılarla buluşturdu.

SON GÜNE ÖZEL 
İNDİRİMLER 

500 yıllık Mesir Festivali’nin çeyrek asrı aşkın bir süredir bir parçası olarak organize edilen fuara bu yıl da firmalardan büyük ilgi ve talep geldi. Fuarın yelpazesi genişledi. Bu yıl çiçek, fidan, bahçe mobilyaları ve ekipmanları da eklenince ortaya gezilemeye değer bir Mesir Fuarı çıktı. 100'e yakın firma fuarda yerini aldı. Firmalar fuara özel indirim uyguluyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle fuar bugün sona eriyor. Gece saatlerinde son bulacak olan fuarda son güne özel indirimli ürün ve çiçek çeştilerini kaçırmayın. 

52 gündür kayıp olan inşaat işçisi cinayet kurbanı! Cesedi taşla örtülmüş halde bulundu 52 gündür kayıp olan inşaat işçisi cinayet kurbanı! Cesedi taşla örtülmüş halde bulundu

Editör: TE Bilişim