CHP Genel Başkanı Özel, Mesir Festivali için geliyor CHP Genel Başkanı Özel, Mesir Festivali için geliyor

Seçimlere sayılı günler kala adaylar seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP Manisa bü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek bugün Soma'daydı. 
İlçede CHP Soma ilçe teşkilatının organize ettiği halk mitinginde vatandaşlarla buluşan Ferdi Zeyrek, vaatlerini sıraladı, vatandaşlardan destek istedi. 
Zeyrek konuşmasında; "Şimdi gelirken bir telefon geldi bizim pancarlar yine kırılmış yine yırtılmış. Canı sağ olsun. Bunu yapan arkadaşlar belediyede çalışan arkadaşlarımız. MHP'de arkadaşlarımız var. İnanın hiç kızmıyorum. Çünkü onları işiyle tehdit ediyorlar. Onları ekmeği ile tehdit ediyorlar. Belediye çalışanlarına diyorlar ki ‘sosyal medyadan benim paylaşımlarımı yapmazsan işten atarım. Balkonuna benim afişimi asmazsan seni işten atarım.’ Eyvallah… Yarın akşam da yalan dolan bir broşür basmışlar onu bütün Manisa'ya dağıtacaklar. Dağıtsınlar... Dün Mevcut başkan buradaydı 10 kişi vardı. Bugün burada 6 bin kişi var. Bunu nasıl kıracaksın Cengiz Başkan bunu nasıl kıracaksın? 
Artık değişim zamanı... 
Bu belediye başkanı o kadar yılgın o kadar yorgun o kadar halkından uzak ki artık değişmek istiyor. Çünkü kendisi Karşıyaka'da oturur haftanın bir iki günü Manisa'ya gelir.  Ne halkının derdini bilir ne halkına derman olur. Sadece kendisini ve çevresine rant sağlamakla meşgul. 
Biz kazanıyoruz. 
1 nisana 6 gün kaldı. 6 günlük su yükleyin boşuna fazla para vermeyin. Biz 1 nisandan itibaren suyun ilk iki tonunu 1 TL yapacağız. 
1 nisandan itibaren halk ekmekle birlikte Manisa'nın her yerinde ekmek 5 TL olacak. 
Anneler için anne kart geliyor. 3 yaşına kadar olan çocuklarımız için Ebeveynler ile birlikte ücretsiz ulaşım geliyor. 
2 yaşına kadar olan çocuklar için ihtiyaç sahibi ailelere bebek bezi ve mama desteği bizden. 
İlkokul ve ortaokullarda öğrencilerimize günde bir öğün yemek uygulamasını başlatacağız. 
Yeni evlenecek olan ve ihtiyaç sahibi çiftlere 30.000 TL destek vereceğiz. 
İş kuracak olan girişimcilere 50.000 TL destekte bulunacağız. 
Geldiğimizde sosyal belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz.” 
Miting, atılan sloganlar alkışlar eşliğinde sona erdi. 
 

Editör: Murat Yalçın