Göreve başladığı andan itibaren ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın bu seferki durağı Manisahaberleri.com oldu. Tufan Akan’ı Manisahaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Yalçın ve editör Diyar Aslan karşıladı. 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı’nın yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Tufan Akan, “Bizleri iş yerinizde ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Gazeteciler ile siyasetçiler arasındaki iletişim bağı çok önemli. Biz de bu iletişim ağının güçlenmesi için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Biliyorsunuz, partimiz kurulduktan kısa bir süre sonra 2 seçim geçirdi. Bu süreçte teşkilatlanma anlamında bazı sıkıntılar yaşandı. Göreve geldiğimiz ilk andan bu yana teşkilatlanma çalışmalarına hız verdik. Yunusemre’de 87 mahalle var. Her mahallede teşkilatlanacağız. İlk hedefimiz bu. Şu anda en azından 2020 yılına kadar bir seçim görünmüyor. Bu nedenle teşkilatlanmaya ağırlık vereceğiz. Yarın seçim olsa Yunusemre’de 524 sandık kuruluyor. Her sandıkta en az iki görevli bulundurmak amacındayız. Bu da bin 48 görevli demek. Bunu sağlamak için çalışacağız. Yarın seçim olacakmış gibi her konuda hazırlıklı olarak süreci yöneteceğiz” dedi. 
Başkan Akan ayrıca, basın ilkelerinden taviz vermeyen manisahaberleri.com ekibine tebriklerini ve teşekkürlerini iletti.

manisahaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Yalçın da İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve ekibine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar temennisinde bulundu.

 

Editör: TE Bilişim