Manisa’da 2. kez düzenlenecek olan Çiçek Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı. SNS Fuarcılık tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören Çiçek Festivali başladı.

FUAR MERKEZİ'NDE EN RENKLİ FESTİVAL

Manisa Çiçek Festivali, uzun zamandan beri evlerinden çıkamayan Manisalılar, Çiçek Festivalini gezme şansı buldu.
Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nin açık alanlarında gerçekleştirilen Çiçek Festivali’nde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden getirilecek olan birbirinden renkli bitki ve çiçek çeşidi Manisalıların beğenisine sunuldu.
Fidan ve fide çeşitlerinin yanı sıra tohum, saksı ve bahçe mobilyaları da festivalde yerini aldı. Ziyaretçiler 12.00-24.00 saatleri arasında festivali gezebilecek.

MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLİYOR

Çiçek Festivalinde koronavirüs pandemisi nedeniyle üst düzey tedbirler alındı. Açık alanda yapılacak festivale maskesiz giriş yapılmıyor. Ayrıca ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uyması sağlanıyor. 
Çeşitli noktalara dezenfektan cihazları yerleştirildi. Çiçek Festivali boyunca stantlar ve ortak kullanım alanları sık sık dezenfekte ediliyor.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE

Türkiye’nin dört bir yanından bin bir çeşit çiçek, bitki, fide ve fidan, üreticiden tüketiciye çok uygun fiyatlarla Manisalıların beğenisine sunuldu.

Manisa Çiçek Festivali, 5 Temmuz Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Editör: TE Bilişim