Demokrat Parti  (DP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu Şehzadeler İlçesi’nde kentsel dönüşüme ihtiyacı olan 9 mahallede, kentsel dönüşüm atağı başlatacağını  ilan etti. Uğur Kıraloğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “mevcut Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’in söz verdiği ancak çeşitli nedenlerle  icraata geçiremediği Kentsel dönüşüm atağını biz başlatacağız. Şehzadeler İlçesi’nin kentsel dönüşüme ihtiyacı olan; Nurlupınar, Adakale, Adnan Menderes , Nişancıpaşa, Dilşikar, Bayındırlık, Gediz, Kocatepe ve İshak Çelebi Mahallerinde; modern, sağlıklı ve konforlu konutlardan oluşan  kentsel dönüşüm planları yapacağız. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, bahsi geçen mahallelerde etap etap, yerinde kentsel dönüşüm yapacağız” dedi.  

“KISA SÜREDE YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN KOLLARI SIVAYACAĞIZ”
6306 sayılı kentsel dönüşüm kapsamında 9 mahallede kentsel dönüşüm yapmak istediğini açıklayan DP Şehzadeler Adayı Uğur Kıraloğlu, “halkımız teveccüh ederde bizi Şehzadeler Belediye Başkanı olarak seçerse; ilçenin en kısa sürede yerinde kentsel dönüşümü için kolları sıvayacağız. Manisa Şehzadeler ilçesinde bulunan;  İshak Çelebi ile Dilşikar Mahallesi'nin bir kısmı, Gediz, Kocatepe, Bayındırlık Mahallelerinin ise  tamamında 6306 sayılı Afet riski altındaki yerlerin dönüşümü hakkındaki kanun kapsamında yerinde  kentsel dönüşüm çalışması yapacağız. Nurlupınar, Adakale, Adnan Menderes ve  Nişancıpaşa’da yine kentsel dönüşüm çalışması başlatacağız. En kısa sürede bahsettiğimiz mahallerin zemin etütlerini, projeleri ve planları tamamlayarak etap etap kentsel dönüşüme geçmeye gayret göstereceğiz. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, haklarını gasp etmeden kentsel dönüşümü şehzadeler ilçesinde hayata geçirmeye çalışacağız” ifadelerine yer verdi.  

“BU MAHALLELERE YENİ BİR VİZYON VE KONFOR KAZANDIRACAĞIZ”
Hedefinin bahsi geçen mahallelere yeni bir vizyon kazandırmak ve halkına da konforlu bir yaşam sunmak olduğuna vurgu yapan Uğur Kıraloğlu,  “Şehzadeler  Şehri Manisa’ya yakışmayan konutlaşmanın yoğun olduğu; Nurlupınar, Adakale, Adnan Menderes , Nişancıpaşa, Dilşikar, Bayındırlık, Gediz, Kocatepe ve İshak Çelebi Mahallerini yaşanılabilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu çağda Manisa’ya yakışmayan bu konutlarda yaşayan vatandaşlarımız; daha modern, sağlıklı ve huzurla yaşayabilecekleri konutlara kavuşmayı hak ediyor. Gerek mimarisi, gerek sosyal çevresi ve peyzajı ile bu mahallere yeni bir vizyon ve konfor kazandıracağız. Şehzadeler halkı, ilçenin adına yakışır yaşam sürecek. Bu büyük projemizi, projeden gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Halkımız oylarıyla bize ‘evet’ derse, ivedilikle  yerinde kentsel dönüşümü, gerçeğe dönüştüreceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim