Başkan Şirin, Muhtar Gürel’e her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylerken, Muhtar Gürel de olayın yaşandığı ilk günden beri Turgutlu Belediyesi’nin desteğini gördüğünü belirterek Başkan Şirin’e teşekkür etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangınla Turan Mahalle Muhtarlığı hizmet binasını tahrip eden olayın ardındanMuhtarlar Derneği Başkanı Turan Mahalle Muhtarı Avni Gürel’i ziyaret etti. Olayda can kaybının yaşanmamış olmasının yüreklere su serptiğini söyleyen Başkan Şirin, Gürel’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Turgutlu Belediyesi olarak mahalle önderleri olan muhtarların her türlü yardımlarına koşmaya gayret ettiklerini, böylesi olaylarda da omuz omuza vermenin önemini vurgulayarak, “Değerli muhtarımız maalesef talihsiz bir olay yaşadı. Allah beterinden korusun. Biz belediye olarak binanın temizliği, boyası gibi temel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Elimizden gelen her türlü imkanı seferber edeceğiz. Bu anlamda muhtarımızın yanındayız. Büyük geçmiş olsun” dedi.

MUHTAR GÜREL “TURGUTLU BELEDİYESİ HEP YANIMIZDA OLDU”

Muhtar Gürel de olayın yaşandığı ilk günden itibaren hem Başkan Şirin’in hem de Turgutlu Belediyesi’nin yanında olduğunu söyleyerek, “Elbette Başkanımızın ifade ettiği gibi Allah beterinden korusun. Destekleri ve ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yalnızca iyi günümüzde değil kötü günümüzde de yanımızdalar. Elbirliği ile binamızı eskisinden daha iyi konuma getireceğimizi düşünüyorum. Tek üzüldüğümüz resmi evrakların da yanmış olması. İnşallah kısa zamanda yine mahallemize hizmet vermeye devam edeceğiz. Allah kendilerinden razı olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim