Şanlıurfaspor’a son dakika golüyle yenildiğimiz maçın ardından camiayı oldukça umutlandırmıştı Teknik Direktör Taner Taşkın!... Kararlılıkla üzerine basa basa “Bu bayrak düşmeyecek!” demişti. İnşallah dediğin gibi olacak hocam. Bu takım Denizli’den ligde kalmış bir şekilde dönecek inşallah!

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, hafta sonunda konuk olacağı Denizlispor deplasmanında kazanarak ligde kalışını ilan etmek istiyor. Kümede kalma yolunda mağlubiyet dışında her sonucun yarayacağı maçta Teknik Direktör Taner Taşkın, takımını bu tarihi sınava motive ediyor. Oyuncularına Altınordu maçının unutulması gerektiğini kaydeden genç çalıştırıcı, bu hafta takımından maksimum performans bekliyor. Takımına her fırsatta moral aşılayan Taşkın, bir yandan da en iyi kadroyu sahaya sürmenin planlarını yapıyor. Hiç kuşku yok ki bu tarihi maçta Taşkın’ın sahaya süreceği kadro ve oyuncu değişiklerindeki hamleleri, maçın sonucuna büyük oranda etki yapacak.

“BU BAYRAK DÜŞMEYECEK” DEMİŞTİ!

Denizlispor’u enine boyuna analiz eden, gece gündüz bu maçı kafasında oynayan Taşkın, camiaya verdiği sözü tutmaya hazırlanıyor. Taşkın, son dakikada yenilen golle 2-1 sonuçlanan Şanlıurfaspor maçının ardından üstüne basa basa “Bu bayrak düşmeyecek” demişti. O maçın ardından bitime tam 9 hafta vardı. Taşkın o hafta düşmemeye oynayan bütün takımlardan daha iyi mücadele ettiklerinin altını çizmiş şöyle konuşmuştu: “9 maçta Manisaspor böyle oynadığı sürece küme düşmez. Allah’ın izniyle bu bayrak düşmeyecek. Manisaspor için dertleniyoruz. Sadece kendimi değil taraftarı değil camiayı değil küçük yaştaki evladımın bile yaşayacaklarını düşünüyorum. Evladıma ‘Düşen takımın hocası senin babandı’ desinler istemiyorum. Evladımı bile bu sıkıntıyı düşürmemek için var gücümle savaşacağım.” Bizde sayın hocamıza bu hatırlatmayı yaparak camiaya verdiği bu sözü yerine getirmesini bekliyoruz.

Editör: TE Bilişim