Üç gün önce arkadaşları Büşra Bayraktar ve Gülsevim Çakar ile birlikte Akhisar’dan Manisa’daki 112 Komuta Merkezindeki görevlerine gelirken Saruhanlı Tirkeş kavşağında yaşanan feci kaza sonrasında Manisa Devlet Hastanesinde yoğun bakıma kaldırılan Şükran Özalp, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Akhisar Devlet Hastanesi yoğun bakımda bulunan Gülsevim Çakar ve  Büşra Bayraktar'ın durumlarının iyiye gittiği belirtildi.

   10 Yıllık 112 Acil Tıp Teknisyen (ATT)çalışanı Şükran Özalp, bir süre önce satın aldığı 45 HA 6088 otomobili ile her sabah olduğu gibi arkadaşlarını Manisa’ya getiriyordu. O ve arkadaşlarının  bulunduğu otomobil tırla çarpıştı.
 O kaza sonrasında yoğun bakıma kaldırılan Şükran Özalp, üç gün boyunca doktorların müdehalesine rağmen hayata tutunamadı. Özalp’in ölüm haberi Manisa 112 Komuta merkezine ulaşınca merkezde çalışanlar yasa boğuldu.
   Şükran Özalp’in cenazesi Manisa Devlet Hastanesi morgundan alınarak 10 yıl süresince görev yaptığı 112 komuta merkezine getirildi. Cenaze aracının görünmesiyle birlikte mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 
Gözyaşlarının sele döndüğü törende mesai arkadaşlarının bu sözleri yürekleri sızlattı; ”O daha çocuktu. Onun hayalleri vardı. Ailesi ve kardeşleri onun varlığı ile ayakta duruyordu”

   Babasını küçük yaşlarda kaybeden 28 yaşındaki Şükran Özalp annesi Fatma Özalp ve iki kardeşinin geçimini sağlıyordu.
 Şükran Özalp’in OSB ‘deki 112 Komuta Merkezindeki cenaze törenine Manisa Sağlık İl Müdürü Metin Kaplan, 112 Komutan Merkezi Müdürü Dr.Özlem Ergül, AFAD İl Müdürü Bekir Şen ve Özalp’in mesai arkadaşları katıldı.

   İki arkadaşı ile birlikte görevlerine gelirken geçirdikleri kaza sonucu yaşamını yitiren Şükran Özalp’in cenazesi doğduğu köyü Akhisar’ın Süleymaniye’de kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

 
Editör: TE Bilişim