Süper Amatör Lig A Grubu’nun şampiyon adaylarından Yunusemre Belediyespor, Soma Sotesspor deplasmanında 5-0’lık galibiyetle ayrılarak lige çok iyi bir giriş yaptı

Mavi-Beyazlı ekibi üç puana taşıyan golleri Mehmet Salih (2), Levent Holinar, Rıza ve Mert Yeşilçayır attı. Teknik Sorumlu Sedat Öngider, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Daha da farklı olabilirdi. İlk hafta olmasına rağmen ortaya koyduğumuz futbol, gelecek için bizleri umutlandırdı. Bu sene zirve yarışı kolay geçmeyecek. İlk haftalardan kayıpsız bir şekilde yolumuza devam edip lige ağırlığımızı koymak istiyoruz” diye konuştu.

MURAT GERMEN İYİ BAŞLADI: 2-1

Öte yandan Süper Amatör Lig A Grubu’nda Murat Germenspor, Mütevellispor’u 2-1 ile geçerek sezona 3 puan ile başladı. 24.dakikada Murat Germen’in kontra atağında sağ taraftan pozisyona giren Emirhan topu filelerle buluşturdu: 1-0. 37.dakikada Mütevellispor serbest vuruş kazandı. Kullanılan frikikte topu kafa ile aşırtan Mustafa skoru 1-1 yaptı. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında karşılıklı ataklar vardı. 74.dakikada gelişen Murat Germen atağında top direkten döndü. 83.dakikada ceza sahası üstünde düzgün bir vuruş yapan Abdullah takımını 2-1 öne geçirdi. Uzatma dakikalarında ise Mütevellispor atağında Şenol kafa ile vurdu ve top direkten döndü ve maçı Murat Germen 2-1 kazandı.

 

Editör: TE Bilişim