HABER:MUSTAFA TATLI

Manisasporlu yöneticiler, iki sezondur yaptıkları skandallara bir yenisi daha ekledi. Bu kez sosyal medyada taraftarlarla atıştılar. Hem de tehditvari sözlerle! İkinci Başkan Mustafa Karakaş ile Genel Sekreter Hakkı Övünç, taraftarların istifa çağrılarına tehditvari sözlerle yanıt vererek tepki çektiler.

HERKESİN GÖRDÜĞÜ SAYFADA RACON KESTİLER

Manisasporlu taraftarların büyük bir dikkatle takip ettiği facebookdaki Manisaspor sayfasından taraftarlarla diyaloğa giren Karakaş ve Övünç’ün biraz tehditvari biraz da saygı sınırlarını zorlayan sözler sarf etmesi dikkat çekti. Hakkı Övünç, kısa ve öz konuşurken sazı eline alan Mustafa Karakaş, adeta taraftar ile bir yöneticiden çok sokak ağzı ile konuşmayı sürdürdü. Mustafa Karakaş kendisi ile saygı çerçevesinde konuşan taraftara, “Akıllı ol, aslanım, kolpaya gerek yok” gibi sözler sarf ederken, “Bakın arkadaşlar biz bu kulüpte yöneticilik yaptığımız dönemde kulübe faydalı çok iş yaptık. Haaa bu yorum yapan arkadaşlarla da tanışacağız hiç sıkıntı yok. Bu arada ben Beşiktaş yönetimine üzereyken Manisaspor’un ihtiyacı var bize diye şehrimin takımına yönetici oldum. Kolpaya gerek yok. Zamanı geldiğinde sen doğruyu yaptın demeye gerek yok. Cesaretiniz varsa şimdi söyleyin ki karşı karşıya geldiğimizde söyleyecek sözünüz olmasın. Çünkü dinlemeyeceğim” diyerek tehtivari konuştu. Hakkı Övünç ise, “Tehdit hiçbir zaman etmedik, uygulamaya geçeriz yönetim olarak” sözleri ile dikkat çekti.

KULÜBÜN GERÇEK SAHİPLERİ TARAFTARLARDIR

Kulüp başkanının gazeteciyi tehdit ettiği bir dönemde, yöneticilerin de taraftarlarla bu tip diyaloğa girmesi, kulübün nasıl bir yöneticilik profiliyle yönetildiğini gözler önüne seriyor. Dünyanın hiçbir profesyonel kulübünde hiçbir yönetici, taraftarı ile böyle diyaloğa girmez ve girmemelidir! Çünkü yöneticiler gelip geçicidir, taraftarlar ise o armanın gerçek sahipleridir.







 
Editör: TE Bilişim