Bekliyor muyduk? Bekliyorduk. Ancak bu üzülmemize engel oluyor mu? NO. Normalde okuyucularım bilir, uzun uzadıya yazar da yazarım. Sallamayı severim ama kalmış geriye 3 hafta neye sallayacağım da ne düzelecek bir fikrim yok. Karşımızda çatır çatır oynayan bir takım yok ama enerjisi çok yüksek bir takım var. Resmen çoluk çocuğa karşı oynadık ama bu çocuklar bizi dağıttı. 
GENÇLİK FARKI
Şimdi rakibimiz için 1-2 kişi değerlendirmede bulundu, mantıklı geldi kulağa. Ligin başlarında sallandılar, yenilgiler filan. Devre sonuna doğru yenilgi serisiyle hani kümeye doğru gidiyor oldu ama son haftalarda ne oldu? Yaşlı takımların bacaklar sallanmaya başladı ama 97'li 2000'li çocukların bacaklar sağlam, adamlar vites yükseltmeye başladı. Bu maçı dikkatlice seyrettiyseniz ilk yarı hani biraz daha baskındık denebilir bile. Gökhan'la golü bulsak filan işi ilerletebilirdik de. 2. yarıda aynen bu anlattığım tarzda karşımızdaki 19-20 yaşındaki çocuklar gaza bastıkça bastı, üzerimize geldikçe geldi. Biz ileriye çıktıkça bunlar arkamıza topları sallayıverdi. Bizim Gökhan'la kaçırdığımız pozisyonun aynısında ilk yarıda Okan Derici golü buldu, işler değişiverdi. Bizim senelerdir olan problemimiz bu; Geri düştük mü dönemiyoruz. Dönemedik de, dönemeyiz de. Karşında senin 50 yaş ortalamalı Bandırmaspor ya da Mersin filan yok, çocuklar hem yetenekli hem de genç. 3 tane 27 yaşında oyuncu harici hepsi en fazla 23-24 yaşlarındalar, bu sonunda elbet seni etkileyecek.
HELAL OLSUN BÖYLE TAKIMA
Açık söyleyeyim; Altınordu'nun kulüp yapısına bayılıyorum. Keşke biz de bunu yapabilsek. Sadece kendi altyapına yönelip, her sene 1. Lig'de bu adamlarla tutunuyorsun lige, Play-Off'u zorluyorsun. Gencecik çocukları büyütüp, kendi oyununa adapte ediyorsun, sonra da çatır çatır satıyorsun. Bizim de böylesine bir projeye el atacağımızı bilsem ben düşmeye razıyım. Ancak bizde nasıl? Sezon başı Alper, Asım, Ömer, Yağız, Kağan, Kaan gibi çocukları al idmanlarına, ilk maçlarını çıkart, sonra transferler yapınca "Ya sizden adam olmaz, hadi aşağıya" Hepsine kış kış. Kaçan kaçtı, Kağan şampiyon oldu, Gökdeniz Play-Off oynayacak. Sonra ne oldu? Sen lig bitti zaten kafasına girip, hesap kesmeye başladın, banko adamlarını yolladın. O zaman da 18'i doldurmak için altyapının kapısına gidersin. Bu kafa yapısına, bu kulüp anlayışına yazıklar olsun. Maç sonrası Altınordu'yu alkışlayan Manisaspor taraftarına da helal olsun. Gencecik Türk oyunculardan kurulu, siyahisi olmayan, belini dışarıya bağlamamış bir kulüp gelip, senin lejyonerlerini çatır çatır dövüyorsa alkışlayacaksın. Ben de alkışladım, helal olsun böyle takıma. 
BİL BAKALIM KİM!
Bakın; Çok ezilmedik. Hoca 80 dakika iyi oynadık demiş, yalan da değil, çok ölü oynamadık ama rakip bizi fiziksel olarak ve enerji olarak 2'ye katladı, katlar. Bu adamlara karşı hocanın yerinde olsam ve elimde de bu kadro olsa ne yapabilirdim bilmiyorum. İsmail filan olsaydı da çok fark olmazdı. Orta sahamız çöktü yahu, çöktü. 2. yarı Hakan çıkmadan 30 saniye önce yahu, maç özetlendi. Okan Derici ortadan yardı gitti, Umut yere atacak kendini, ölmüş. Top ayağına geldi, Okan çaldı gitti, kovalayamıyor bile. Kenara bakıyor "Allah aşkına çıkart beni" gözleriyle. Yok, olmaz. Hakan çıkacak. Pero kenardan harlıyor "Alın beni, canımı sıkmayın" diyor, hoca tir tir, hemen değişiklik. Orta sahan birisini arıyor, bil bakalım kim! Taraftar "İstifa" diyor, hoca oralı değil. Şu dakikadan sonra istifa etsen ne olur, etmesen ne olur. Takımı hiç değerlendirmeyeceğim, hepimiz komple bittik. 
DAHA BİTMEDİK
3 maç kaldı. Pazartesi Balıkesir sonra Urfa, son olarak Bolu. Ben hala şunun arkasındayım; Bu takım düşmez. Ha sahadaki enfes görüntüden dolayı da bunu demiyorum, puan tablosu bunu gösteriyor. Altımıza Urfa ve Samsun'u almamız çok iyi oldu. Bal-Kes deplasmanından 1 puanı ne yap et, çıkart. Sonra biz o Urfa'yı evimizde patır kütür mağlup eder, bu işi bitiririz. Ben Bandırma'nın Sivas ve Samsun maçlarından çıkabileceğini sanmıyorum, aynı şekilde Urfa'nın bu hafta Bolu, ardından bizden puan alacağını da sanmıyorum. Tamam yenildik ama daha ölmedik, daha bitmedik. Bu topçuların bazılarında hala yürek var, Balıkesir'in de öyle ahım şahım bir top oynadığı yok, adamların hedefi kalmadı. Ben kalacağımıza inanıyorum ve takımla tribünün de inanması gerekli. Biz inanalım, kenetlenelim, kesilecek hesapları işleri garantileyince keseriz. Not: Allah'tan kısa yazalım dedik, sonuç harika...
Editör: TE Bilişim