ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Üzümcüler İsa Artunç Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Yağmur Soyerdem, yüzmedeki başarılarıyla göz dolduruyor. 29-31 Ocak tarihleri arasında Marmaris’te düzenlenen Olimpik Kulaçlar Kış Şampiyonası’nda 100 metre kurbağalama yarışlarında Türkiye 1.’si, 50 metre kurbağalamada Türkiye 4. sü olan Yağmur, 21-22 Şubat tarihleri arasında yapılan Okullararası İl Birinciliği’nde 50 metre kurbağalama, 50 metre serbest, 50 metre kelebek, 100 metre kurbağalama yarışlarında altın madalyaya imza attı ve 4 madalyayı birden okuluna kazandırdı.

OKUL MÜDÜRÜ DİLBAZ TEBRİK ETTİ

Okul Müdürü Mustafa Dilbaz, Müdür Yardımcısı Mustafa Cüneyt Alkış, Beden Eğitimi Öğretmeni Figen Taşçılar’ın da yer aldığı törende başarılı sporcuyu tebrik etti. Yağmur’un elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten Dilbaz, “Okullararası İl Birinciliği’nde okulumuzu en iyi şekilde temsil eden Yağmur kızımızın bu başarısı, bizleri son derece gururlandırdı. Kızımız hem derslerinde hem de yüzmede çok başarılı bir grafik çiziyor. Günümüzde her ikisini başarıyla götürmek, oldukça fedakarlık isteyen bir durum. Bu yüzden elde edilen başarılar, diğer öğrencilerimize de örnek oluyor. Kendisini, ailesini, antrenörlerini ve öğretmenlerini canı gönülden kutluyorum. Yağmur’un ileride çok daha büyük başarılara imza atacağına inancımız tam” dedi.

“HEDEFİM OLİMPİYATLAR”

Yüzmeye 3 yaşında başladığını ifade eden Yağmur Soyerdem, en büyük hedefinin Olimpiyatlar’da mücadele etmek olduğunu kaydederek, “Bu hafta Gebze’de düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi’nde derece elde edip başarılarıma bir yenisini daha eklemek istiyorum. Henüz yolun başındayım ve çok çalışmam gerektiğinin bilincindeyim. Ailemin, antrenörlerimin ve okul yönetimimizin desteği, beni daha da şevklendiriyor. Bana olan bu güveni boşa çıkarmayacağım. En büyük hayalim ve hedefim Olimpiyatlar’da ülkemizi temsil etmek” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim