BAŞARILARLA DOLU 7 SEZON
2010-2011 sezonunda son haftalarda 1. Lig'de kalmayı başardıktan sonra 2011-2012 sezonunda teknik direktör Hamza Hamzoğlu yönetiminde Süper Lig'e çıkan Akhisarspor, mütevazı kadrolarıyla başarılı sonuçlara imza attı.
Süper Lig'de 2012-2013'ten beri kesintisiz olarak yoluna devam eden yeşil-siyahlı ekip, bu sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde de temsil etti.
Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'yı kazanan Akhisarspor, bu sezon da Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kadar yükseldi. Yeşil-siyahlı ekip finalde Galatasaray'la 15 Mayıs Çarşamba günü Sivas'ta karşılaşacak.
FENERBAHÇE’Yİ 7 KEZ YENDİ      

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe’ye kaybeden Akhisarspor'u 25 puanda kaldı ve bitime 2 hafta kala Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu. Akhisarspor’un geçen yıl üç kez, toplamda ise yedi kez mağlup ettiği, Türkiye kupası ve şampiyonluktan ettiği Fenerbahçe maçıyla ligden düşmesi dikkat çeken bir ayrıntı olarak hafızalarda kalacak.
Akhisarspor, Fenerbahçe ve Galatasary’ı mağlup ettiği sezonda ligden düşmüş oldu. Akigolar 7 sezona bir çok başarı sığdırarak taraflı tarafsız bir çok kesimin takdirini toplayarak veda etti.  


 
 

Editör: TE Bilişim