Ligin 9. Haftasındaki Orduspor maçı kırılma maçımızdı. O maça kadar istediğimiz puanları toplayamamıştık. Birçok takımdan iyi kadrosuyla Manisa’ya gelen Orduspor, sahadan 1-0 yenik ayrılmış, o maçtan sonra kadrosunda dağılma sürecine girmişti. Belki biz kaybetseydik aynı sorunlar bizim başımıza gelebilirdi. Şimdi yine kasedi başa sardık ve bir kez daha Ordu karşısına çıkacağız. Bu maç bizim adımıza mutlaka ama mutlaka kazanmamız gereken bir maç!..

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, PTT 1. Lig’de kalma adına 9 final maçına çıkacak. Şanlıurfaspor karşısında son dakikada yediği golle milli araya moralsiz giren Tarzan, ilk yarıdaki 8 haftalık periyotta yaşadığı zorlukları ikinci yarıda da yaşıyor. Yine bir Orduspor maçıyla ayağa kalkmayı planlayan Manisaspor, bu maça özellikle mental ve teknik anlamda en iyi şekilde hazırlanmak istiyor.

ORDU ÖNCESİ VE SONRASI…

Siyah-Beyazlılar, lige 3-0’lık Alanya yenilgisi ile başladıktan sonra Boluspor’a 4-0 mağlup olmuştu. Ardından Kayserispor’u 2-1 yenen Tarzan, Adanaspor’a 3-2 yenildikten sonra evinde Antalya ile 3-3 berabere kalmıştı. Manisaspor, Elazığspor’a deplasmanda 2-0 yenildikten sonra teknik adam değişikliğine gitmiş Taner Taşkın’la anlaşmıştı. KSK’ye 2-0, Urfa’ya 1-0 mağlup olan Manisaspor’un Orduspor maçı çok kritik bir hal almış ve kırılma maçı olmuştu. Orduspor maçı öncesi 8 maçtan 4 puan çıkaran Manisaspor, 1-0’lık Orduspor galibiyetiyle birlikte devreye kadar 9 maçta 13 puan toplamıştı.

36 PUAN BİZE YETER

Şu anda son 9 haftaya 23 puanda giren Siyah-Beyazlılar, ilk yarıdaki gibi kalan 9 maçtan 13 puan çıkarabilirse yüzde 99 ligde kalır. Barajın çok düşük olması beklenirken Tarzan; Orduspor (D), Gaziantep BBSK (İ), Osmanlıspor (İ), Samsunspor (D), Adana Demir (İ), Bucaspor (D), Altınordu (İ), Denizlispor (D), Giresunspor (İ) maçlarından 4 galibiyet 1 beraberlik alması halinde dahi ligde kalması büyük olasılıkta gerçekleşmiş olacak. Tarzan, küme düşme bölgesinde yer alan rakiplerine yenilmeyip ilk yarının son 9 haftasındaki performansını ikinci yarıdaki son 9 haftaya yansıtabilirse ligde kalması büyük oranda gerçekleşecek.

Editör: TE Bilişim