Manisa Büyükşehir Belediyespor bayan boleybol takımı ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı İzmir temsilcisi Arkas Spor’u 0-3’lük skorla yendi. Büyükşehir’in Sultanları bu galibiyetle 2’de 2 yaparak, ligdeki rakiplerine gözdağı verdi.

 Manisa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı ligin ikinci haftasında İzmir temsilcisi Arkas Spor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma İzmir Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.  Müsabakayı çok sayıda İzmirli sporsever de takip etti. Maça istekli başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk seti 13-25 kazandı, 0-1. Dengeli giden ikinci seti de Büyükşehir Belediyespor 23-25 kazanarak skoru 0-2’ye getirdi. Üçüncü sette oyunda kalıp maçı uzatmak isteyen Arkas Spor başarılı olamadı, seti 22-25 kazanan yeşil-beyazlı ekip oyunu da 0-3 kazandı.

İstediğimizi Aldık

 Ligin ikinci haftasını da galibiyetle kapatan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Antrenörü Süleyman Bozkan, ligde yeni olmalarına rağmen istedikleri skoru aldıklarını söyledi. Bozkan, “Yeni kurulan bir takımız. Mücadeleci bir ekip yaratmak istiyoruz. Takım olma yolunda ilerlerken aldığımız puan ve galibiyetler takımımızı motive ediyor” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki hafta Rota Koleji ile Manisa’da Karşılaşacak.    

 

Editör: TE Bilişim