Manisaspor, hafta sonunda konuk olacağı Utaş Uşakspor maçına odaklanırken, ev sahibi ekibin Manisalı teknik direktörü Hakan Şapçı, zorlu mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Pazar günü evlerinde duygusal bir maça çıkacaklarını ifade eden Şapçı, “Manisaspor’a saygı duyuyoruz” dedi.

“ÇANTADA KEKLİK GÖRMÜYORUZ”

Fikstür avantajlarına rağmen lige iyi başlayamadıklarını belirten Şapçı, genç oyunculardan kurulu Manisaspor’u çantada keklik görmediklerini söyledi. Şapçı, “Manisaspor’un iki maçını analiz ettik. Çok diri, çok koşan, çok dinamik bir takıma karşı oynayacağız. Kazanmamız için çok koşmamız, çok mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. İlk iki maçı kazanmamız gerekiyordu. Bir fikstür avantajı görünüyordu ancak bu avantajı kullanamadık. İki beraberlikten sonra kendi açımızdan mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkacağız” diye konuştu.

“MANİSASPOR’U EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Maçın centilmence geçmesini temenni eden Şapçı, “Uzun yıllar genç takımlar çalıştırdım, altyapılarda antrenörlük yaptım. Genç takımlara başka bir sempatimiz var. İstiyoruz ki genç oyuncular daha fazla süre bulsun ve buldukları süreleri iyi kullansın. Manisaspor’da da böyle bir görüntü var. Onlara da çok ciddi şekilde saygı duyuyoruz. Bir Manisalı olarak Manisaspor’u burada en iyi şekilde ağırlamak zorundayız. Manisa’da bugüne kadar gördüğümüz futbol kültürü bunu gerektiriyor. Biz Manisa çocuğuyuz. Maçın centilmence geçmesini temenni ediyorum. Hak eden kazansın” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim