Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalar sonunda voleybol genç kızlarda birinci Özel Turgutlu Final Akademi Anadolu Lisesi, ikinci Özel Salihli Nazmi Arıkan Fen Bilimleri, üçüncü Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi olurken, Voleybol genç erkeklerde ise birinci Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Turgutlu Lisesi, üçüncü Özel Manisa MOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. 
Masa tenisi genç kızlar kızlarda birinci Turgutlu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İkinci Turgutlu Senem Aka Anadolu Lisesi, üçüncü Akhisar Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi, Masa Tenisi genç erkekler ise birinci Akhisar Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi, ikinci Salihli Merkez Anadolu Lisesi, üçüncü Özel Akhisar Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi oldu. 
Basketbol genç kızlarda birinci Turgutlu Lisesi, ikinci Özel Akhisar Merkez Koleji, üçüncü Turgutlu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. 
Badminton genç erkeklerde birinci Özel Manisa MOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Saruhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve üçüncü Selendi Anadolu Lisesi oldu. 
Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Şehzadeler Gençlik Spor İlçe Müdürü Erhan Özel, Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran, Okul Sporları İl Tertip Komitesi ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi. Dereceye giren okullar, grup müsabakalarında Manisa’yı temsil edecek.

Editör: TE Bilişim