MUSTAFA TATLI

Coca Cola Akademi U14 Ligi D Grubu’nda mücadele eden Manisaspor, ortaya koyduğu performansla büyük alkış alıyor. Zirvede Göztepe ile çekişen Siyah-Beyazlılar, ligin 12. haftasında konuk ettiği Karşıyaka’yı 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Olimpiyat Sahası’nda oynanan zorlu mücadelede Manisaspor’a galibiyeti getiren golü Ege Nuhoğlu kaydetti.

NAMAĞLUP YOLA DEVAM

Bu sonuçla 24 puana yükselen Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti. 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik alan Manisaspor U14 Takımı, rakip ağlara 34 gol atarken kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Minik kramponlar, galibiyetin sevincini taraftarlarıyla kutlarken, rakip takımı da centilmence uğurladı. Manisaspor grubunda; Göztepe, Antalyaspor, Altay, Karşıyaka, Bucaspor, Fethiyespor, Bergama Belediyespor ve Tavşanlı Linyitspor ile mücadele ederken 2 puan farkla Göztepe’nin önünde lider durumda yer alıyor.

DUMAN: “İLK HEDEFİMİZ GRUP ŞAMPİYONU OLMAK”

Manisaspor Elit Gruplar Sorumlusu Naci Duman, hedefe ilerlerlerken tüm oyunculara şans vermeye özen gösterdiklerini belirterek, “Alt yaş grubundan elit oyuncuları takıma alıyoruz. Uzun maratonda her oyuncuyu oynatıp maç tecrübelerini artırmak istiyoruz. Çocuklarımıza saha sonuçlarından çok, özgüveni, disiplini ve Manisaspor armasını sevdirmeyi aşılıyoruz. Bu takımın önümüzdeki süreçte çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bugüne kadar kim bu takıma emek vermişse teşekkür ediyorum. İlk hedefimiz grup şampiyonu olmak. Daha sonra Türkiye derecesi elde etmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim