Bucaspor’un ilk dakikadaki golünden sonra savunmaya yönelik oynadığını belirten Teknik Patron Taşkın, bunu kırabilmek için her şeyi yaptıklarını söyledi. Genç çalıştırıcı, “Seyirci atmosferiyle bizi mücadeleyle yıldırmak istediler, hem mücadele ettik, hem pozisyona girdik hem de pas trafiğini yaptık. Ben bu sonuca bir puan olarak bakmıyorum, üç puan gözüyle bakıyorum” dedi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Bucaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak avantaj yakalayan Manisaspor, son dakikalarda aldığı bir puanı üç puan değerinde görüyor. Teknik Direktör Taner Taşkın, ilahi adaletin tecelli ettiğini belirterek, takımının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

“MAÇTAN ÖNCE 500 BİN TL PRİM AÇIKLAMIŞLAR”

Genç çalıştırıcı, maç öncesi kazanmayı düşündüklerini ancak rakibin 500 bin TL gibi afaki prim belirlenmesi nedeniyle olağanüstü mücadele ettiğini ifade ederek, “Yenebileceğimizi düşünüyordum ama Bucaspor’da çok afaki bir prim açıklamış. 500 bin TL galibiyet primi belirlenmiş. Bu da kişi başı 30-40 bin TL’ye tekabül ediyor. Gerçekten çok olağanüstü mücadele ettiler. Hiç oyundan kopmadık. Oyunun her bölümünde risk alan bizdik. İlk dakikalarda çok talihsiz bir gol yedik. Savunmaya yönelik bir oyun oynadı Bucaspor. Kendi seyircileriyle beraber çok iyi hazırlanmışlar ve çok iyi organize olmuşlar. Ama bu sefer ilahi adalet tecelli etti diyebiliriz. Bu maçı kaybetseydik çok üzülürdüm. 5-6 net pozisyonumuz var; ama olmadı. Direkten dönen topumuz var. En sonunda bulduk golü” dedi.

“HER TÜRLÜ TACİZE RAĞMEN!..”

Bir hafta içinde zorluk derecesi yüksek 3 maç oynadıklarını ve bu maçlarda çok iyi futbol oynadıklarının altını çizen Taşkın, “Seyircinin maça alınmaması, sonradan biletler 500 TL denmesiyle maçtan önce her türlü tacize uğradık. Buna rağmen çocuklar o kadar seyircinin içinde kendi sahamızdaki gibi mücadele etti. Bucasporlu taraftarlar bile bizim iyi olduğumuzu zaman zaman söylüyorlar. Rakip takım bizi yeneceğine tam inanmadı. Tamamen savunma yaptı, bizi mücadeleyle yıldırmak istediler, hem mücadele ettik, hem pozisyona girdik hem de pas trafiğini yaptık. Ben bu sonuca bir puan olarak bakmıyorum üç puan olarak bakıyorum. Rakibimizin bir puan önünde yer aldık” diye konuştu.

“300 MANİSASPOR TARAFTARINDAN KORKTULAR…”

Futbolun taraftarlar için var olduğuna dikkat çeken Taşkın, “Bucasporlu taraftarlar, Manisa’da burnu kanamadan maç izledi. 4-5 bin Bucaspor taraftarı 300 Manisaspor taraftarından mı korktular da kapıları kapattılar? 300 Manisaspor taraftarı 4-5 bin Bucaspor taraftarına bedelmiş onu gördük. Futbol böyle güzel. Taraftarımız bizi giderken çok güzel uğurladı, dönüşte de Sabuncubeli’nde çok güzel karşıladılar. Çok samimi bir taraftarımız var. Sayıları az ama yürekleri büyük. Hepsinin alnından öpüyorum. Bu sonucu da onlara armağan ediyorum” dedi.

“EĞER BİZ RAKİPLERİN KAYBIYLA UĞRAŞIRSAK!..”

Taşkın ligde rakiplerin daha zor maçlarıyla ilgili bir soruya ise, “Bizimde hedefli takımlarla maçımız var. Altınordu, Play-Off’u kovalarken, Denizli ise küme düşmemeye oynuyor.  Giresun hedefsiz deniyor ama Urfaspor ile berabere kaldı. İddialı iddiasız diye bir şey yok. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz diye birbirimize söz verdik. Eğer biz rakibin kaybıyla uğraşırsak asli görevimizi yerine getiremeyiz. Aslan gibi Buca’dan puan almamız gerekiyordu ve aldık. 3 maçtan da yenilmememiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim