HABER - MUSTAFA TATLI
Manisaspor, Denizlispor deplasmanında 2-1 kazanarak büyük bir moral buldu. Haftalardır kazanamamanın verdiği stresiyle sahaya çıkan Siyah-Beyazlılar, bu kez şeytanın bacağını kırarken, el ele verilirse daha iyi yerlerde olacağının sinyallerini verdi.

TRT SPOR’DA TARAFTARA ÖVGÜLER
Yunusemre ve Şehzadeler belediyelerinin katkılarıyla tarihi sınavda 400’e yakın taraftar takımını destekledi. TRT Spor spikeri Hünkar Mutlu, maç esnasında taraftarların deplasman tribününde büyük sinerji oluşturduğunu,Manisaspor’a büyük destek verdiğini anlatırken, taraftarlara sürekli ayrı parantez açtı, 12. Adam’a övgüler yağdırdı. Zor deplasmanda son dakikada kazanılan galibiyet sonrası, futbolcular ve taraftarların sevinçleriyle bütünleşmesi, gelecek için önemli bir umut ışığı oldu.

LÜTFEN HESAPLARI BİR KENARA BIRAKALIM
Şimdi bulunduğumuz konumdan hızla yukarıya çıkmak istiyorsak, cumartesi günü konuk edeceğimiz Büyükşehir Gaziantepspor maçı tarihi bir sınav niteliği taşıyor. Bu anlamlı galibiyeti taçlandırmak istiyorsak, herkes kişisel hesapları bir kenara bırakıp bu takıma sahip çıkmalı. Valisiyle, belediye başkanlarıyla, sivil toplum örgütleriyle bir bütün olunursa, bu takım çok daha iyi yerlerde olacak.O protokol tribünü doldukça, bu takımın moral motivasyonu daha da iyi olacak. Çünkü Denizli’de kurtuluşun kıvılcımı yakıldı, bunu büyük bir kurtuluş ateşine dönüştürmek ise bu şehrin dinamiklerinde! Haydi uyanalım artık! Ne dersiniz?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim