Yunusemre Belediyesporun güreşçileri, Muradiye Spor Kompleksi'nde yapılan Kulüplerarası U13 Grekoromen İl Birinciliği'nde adeta madalyalara ambargo koydu.  Müsabakalarda 9 altın, 4 gümüş, 2 bronz madalya olmak üzere 15 madalyaya imza atan ekip yüzde 100'lük başarı oranı ile Manisa'nın gururu oldular. Minderin aslanları 15 madalya ile 'Manisa Şampiyonu' oldu.
 Özellikle son dönemde altın ve gümüş madalyalarla Ege Bölgesinde adı en üst sıralarda görülen Hasan Turşak ise kazandığı tüm altın madalyaları şehrin tüm sporseverleri, Yunusemre ilçesi sporcuları ve Yunusemre Belediyesi adına yaraşır şekilde kazandığını kaydetti. 
Kulüplerarası U13 Grekoromen İl Birincisi Şampiyon Hasan Turşak açıklamasında üzerinde büyük emeği olan Antrenörü Ömer Rona'ya kendilerinde büyük destek veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ile Kulüp Başkanı Arif Alkan'a teşekkür etti.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Manisa'da geri sayım! 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Manisa'da geri sayım!

Editör: TE Bilişim