ÖZEL HABER: Hakan AĞAR
Düzcespor karşısında aldığı 3-2'lik galibiyetle Play-Off'a bir adım daha yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da, gol perdesini açan Ali Öztürk özel açıklamalarda bulundu. İşte Ali'nin açıklamaları;
"DAHA ERKEN KOPARTABİLİRDİK"
Son maçı değerlendiren Ali: "Son haftalarda herkesin de görebildiği bir çıkışımız vardı. Düzce maçında alacağımız galibiyeti açıkçası bekliyorduk. Maçtan önce konuştuğumuz herşeyi sahada uyguladık. Girdiğimiz pozisyonlarda daha hızlı netice alsak, maçı daha erken kopartabilirdik. Maçtan önce düşündüğümüz herşeyi sahaya yansıttık. Çok üstün bir oyunumuz vardı rakibe karşı. Golümde de defansın bir hatası oldu ve bunu değerlendirdim. Önümde kalınca golümü attım." dedi.
"ADAPTE OLMAK KOLAY OLMADI"
Takıma geliş sürecünü anlatan tecrübeli golcü: "Ben Manisa'ya hem hoca hem kulübün vizyonu için geldim. Sadece hoca için geldim denemez. Ben geçen sene devre arasında Balıkesirspor'da biraz sıkıntılar yaşadım. Devre arası kadro dışı kalmıştım. Sezon sonu mukavelem bitti. Tabii ki de Balıkesir'de o kadar başarılar yaşadıktan sonra oradan ayrılmak, Manisa'ya adapte olmak kolay olmadı. Şu an hiçbir sıkıntı yok, burada hiç yabancılık çekmedim, kulübümü de seviyorum. Elbette Levent hocanın gitmesi benim olduğu gibi tüm takım arkadaşlarımı da üzdü ancak biz profesyonel oyuncularız. O tecrübeye de sahibim. Bu psikolojiye alışığım, yaşımız 30 oldu, daha önce de bunları yaşadım. Profesyonel yaşamda bunlar var." dedi. 
"UYUMUMUZ ARTTIKÇA, SONUÇLAR GELİYOR"
Performansının nasıl arttırığını anlatan Ali: "Yani bu bireysel bir oyun değil, takım oyunu. Benim 6 aylık bir oynamama sürecim olmuştu. O dönemde takımla beraber olmadığım için bazı eksikliklerim olmuştu. Hergün antrenman yapıp, maç oynayınca kendime geliyorum. Hem özgüvenim artıyor hem fizik olarak daha da güçleniyorum. Performansımın yükselmesindeki etkenler bunlar olabilir. Takım arkadaşlarımızla da uyumumuz artıyor. Sonuçta yeni oluşan bir ekibiz. Birbirimizi tanıma sürecini de iyi atlattık. Herkes birbirinin ne yapacağını daha iyi biliyor. Takım olarak uyumumuz arttıkça, bireysel performansımız da yükseliyor." dedi.
"MAÇLARA TEK TEK BAKIYORUZ"
Önlerindeki Dersim maçını değerlendiren Ali: "Biz her maça tek tek bakıyoruz. Bizim için en önemli maç şuan Dersim maçı. Sonuçta kazandığımız maçı da arkamızda bıraktık, Pazar günü yine önemli bir maçımız var. Ona konsantre olmaya başladık. Dersim kolay deplasman değil, zor bir maç olacaktır. Ancak biz şunu biliyoruz; Kafamızı o gün tam anlamıyla sahaya verdiğimizde, herşeyimizi verdiğimizde galip gelenin biz olacağımızı biliyoruz. Bu tecrübeye ve yeteneğe sahip oyuncularımız var. O yüzden maçların biraz daha sonuçlarını tüm takım etkiliyor." dedi.
"İLK HEDEF PLAY-OFF"
Lider bitirme ihtimalinin bile olduğu hatırlatılınca rakiplerinin de sonuçlarına bakmaları gerektiğini belirten Ali: "Tabii ki de matematiksel olarak lider bitirme durumumuz olsa da bu bizim elimizde olan birşey değil. Sonuçta Bodrum'u yensek bile rakibin puan avantajı var. Zaman dilimi de çok azaldı. Biz tabii ki de önümüzdeki maçların hepsini kazanmaya çalışacağız. Liderlik için bizim kadar, önümüzdekilerin de ne yapacağı önemli. Direkt şampiyonluk demek biraz hayal olur ancak nasibimizde varsa olur. Biz inşallah bütün rakiplerimize karşı iyi performans gösterip, kalan tüm maçlarımızı kazanacağız. Rakiplerimizi puanlarına göre değerlendirme yapılır ancak ilk hedef gerçekçi olan Play-Off'a ulaşmak olacaktır." dedi.
"GELMEYE DEVAM ETSİNLER"
Taraftara seslenen Ali: "Biz taraftarı mutlu etmek için, bir üst lige çıkmak için herşeyimizi veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Biz onları stadda görünce daha da konsantre oluyoruz. Futbol taraftarla güzel birşey. Maçlarımıza gelmeye devam etsinler, biz de yüzlerini güldürmeye devam edelim." dedi.
"HERŞEY GÜZEL OLACAK"
Sözleşmesinin sezon sonu biteceğine değinen Ali: "1+1 sözleşmemiz var. Sonuçta bu karşılıklı verilecek bir karardır. Kulüp devam etmek isterse ben de devam etmek isterim, sonuçta hedefi olan bir kulüp. İnşallah bu sene hedefimize ulaşır ve takımı çıkartırız, daha üst liglerde oynarız. Şu an söylenecek çok birşey yok. İlk hedefimiz takımı çıkartmak, ardından yönetimle oturur konuşuruz. Herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum." diyerek sözlerine son verdi. 


 
Editör: TE Bilişim