ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Sakaryaspor önünde oynanan futbol, taraftarları tedirginliğe itti. Karşılaşmayı izlemeye gelen birçok futbolsever, Büyükşehir’in bu kadro kalitesiyle doğrudan şampiyon olmasının mümkün olmadığı görüşünde birleşti. Yeşil-Beyazlılar, gol yollarında ciddi problemler yaşamaya devam ederken, Teknik Direktör Levent Eriş de bu sorunu maç sonrasında dile getirmişti. Mevcut kadrodan en iyi verimi almanın hesaplarını yapan Eriş’in devre arası transfer dönemini iple çektiği öğrenildi.

11 MAÇTAKİ PERFORMANSLAR BELİRLEYİCİ OLACAK

Büyükşehir Belediyespor’u “proje takımı” olarak adlandıran Eriş’in şuan ki kadrodan birçok isimle yollarını ayırmaya hazırlandığı kaydedildi. Devre arası transfer dönemine kadar oynanacak 11 maçta kimlerin kalıp kalmayacağı ise performanslara göre etkin rol oynayacak. Suat Avcı, Şerif Ali, Engin Ün ve Serhat Çiçek ile göreve gelir gelmez yolları ayıran Eriş’in devre sonunda büyük bir operasyona hazırlandığı ve en az 10 transfer yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

İLK HEDEF ZİRVEDEN KOPMADAN DEVREYİ BİTİRMEK

Şu anda 7’de 7 yapan Etimesgut gerçeği var. Sakaryaspor önünde iki puan bırakan Yeşil-Beyazlılar, zirvenin tam 9 puan gerisine düştü. Bundan sonra kaybedilen her puan, biraz daha zirvenin uzağına düşmek demek. Zirvedeki rakiplerle oynanacak 6 haftalık periyot da Play-Off hattında kalmayı planlayan Belediyespor, devreyi zirveden kopmadan bitirirse hedefe doğrudan ulaşabilmek için Eriş’in raporu doğrultusunda transferler yapacak.

Editör: TE Bilişim