Judo’dan jimnastiğe, atıcılıktan bilardoya kadar son dönemde turnuvalarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, badmintonda da varım dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen badminton 13 yaş altı il birinciliği turnuvalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor rüzgarı esti. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden sporcular 4 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya topladı.

Milli Takım İçin Yarışacaklar

Dereceye giren yeşil-beyazlı sporcular 22-25 Eylül tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil edecek ve milli takım kadrosunda yer almak için yarışacaklar.

Başarılı Sporcuları Kutladı

Farklı branşlarda elde edilen başarıların kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Bütün branşlarımızda başarı hedefliyoruz ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Bu anlamda düzenlenen turnuvada güzel başarılar elde eden sporcularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Bize bu olanakları sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e de teşekkür ediyorum. İnşallah, Ankara’da yapılacak olan şampiyonada da sporcularımız güzel başarılar elde ederek, ülkemizi temsil edecekler” dedi.
 
 

 
Editör: TE Bilişim