Haber: Hakan Agar
2. yarı hazırlıkları için kamplarını noktalayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisa'da çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü HAESK'la evinde karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, galibiyet alarak ligin zirvesine yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Bu hafta oluşan kötü hava koşulları ise Belediye'yi yıldırmış değil. Yoğun kar yağışı sebebiyle tesislerinde idman yapamayan ekip, geçen günki idmanını altyapının kullandığı Spor Lisesi halı sahasında yapmıştı. Dün maçın oynanacağı Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde çalışan ekip, zorlu zemin şartlarına alışmaya başladı. 
"İYİ HAZIRLANDIK"
Dün 13.30'da başlayan antrenmana, tüm futbolcular katıldı. Devreye hafif sakatlıklarıyla giren Berkin ve Süleyman'ın ağrıları geçerken, iki futbolcu da antrenmanda oldukça hazır göründü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Yalçın, 2. yarıya hazır olduklarını belirtti. Yalçın: "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Özellikle 1. etapta Manisa'da yaptığımız çalışmalar çok işimize yaradı. 2. etapta Antalya'da yaptığımız çalışmalar da beni memnun etti. Arkadaşlarımız iyi de bir ritim yakaladı. Özellikle Antalya'da oynadığımız 2 hazırlık maçı bizi çok iyi hazırladı ve bir ritme soktu. Çaykur Rizespor maçı çok tempolu geçmişti. Aynı şekilde Kocaeli Birlikspor maçında da çok ritimli ve iyi futbol oynadık. Bol pozisyonlu, iyi oyun oynadığımız mücadeleler yaptık ve bunun bize katkısı çok oldu. Gol atamadık gibi görünebilir ancak bulduğumuz pozisyonlarda ya direkleri geçemedik, ya kaleciler çok iyi kurtardılar. Genel olarak bakarsak ben takımımdan çok memnunum. Önümüzdeki 2. yarıya hazır bir takım izleteceğiz." şeklinde konuştu. 
TRANSFERLER İDMANDA
Belediyespor'un devre arasında kadrosuna kattığı tüm oyuncular dünki idmanda yerlerini aldılar. Son transfer Ufukhan Bayraktar, Engin Güngür, Samed Kartal, Umutcan Yüksel ve Gökhan Payal antrenmanda yerlerini aldı. Özellikle Samed'in gösterdiği agresiflik ve Gökhan'ın savunmada aldığı pozisyonlar dikkatleri çekerken, idmanı takip eden yönetimin de beğenisini topladı. 
Editör: TE Bilişim