Sezon başlamadan yurt dışı seyahatine çıkması beklenen Şapçı, başta Almanya olmak üzere Hollanda ve Belçika’da gurbetçi isimleri mercek altına alacak. Şapçı, kendilerine çok sayıda oyuncunun önerildiğini geniş bir oyuncu portföyüne sahip olduklarını kaydetti

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor yeni sezonda 3. Lig’in tozunu atmaya hazırlanıyor. Arzuladığı şampiyonluğa yıllar sonra ulaşarak profesyonel lige adım atan Yeşil-Beyazlılar, ilk olarak takımı şampiyon yapan teknik direktör Hakan Şapçı ile bir ön görüşme yaptı ve prensip anlaşmasına vardı. Teknik Patron Şapçı, yeni sezon öncesi ‘görevine devam ediyormuş gibi’ çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Görevimize devam ediyor gibiyiz. Ön görüşmemiz olumlu geçti. Ama bunu resmiyete dökmedik, burası bizim kulübümüz ve aile gibiyiz. Yönetim kurulumuzla iyi niyet çerçevesinde çalışıyoruz” dedi. Kendilerine çok sayıda oyuncunun önerildiğini ifade eden Şapçı, yeni sezon planlamasıyla ilgili yurt dışı seyahatinin masada olduğunu ifade etti.

“GURBETÇİ OYUNCULARI İZLEYECEĞİM”

Başta Almanya olmak üzere Hollanda ve Belçika’da çok sayıda gurbetçi oyuncuyu izleyeceğinin altını çizen Şapçı, “Almanya’da üst seviyede oynayan 500-600 civarında Türk çocuğu var. Bunları değerlendirmek istiyoruz. Taslak halinde planımız var. Bize önerilen çok sayıda oyuncu var. Bunlarla ilgili oyuncu izleme komitesinde Abdülkadir Kükrer ve Serkan İşyapan oyuncu izlemişlerdi, benimde Manisaspor zamanında izlediğim çok sayıda oyuncu var. Kimseyle görüşmedik ama portföy oluşturmaya çalışıyoruz. Portföyümüz çok geniş” dedi.

“KONTENJAN ELİMİZİ KOLUMUZU BAĞLIYOR”

Şapçı, şampiyon kadrodan tutabildikleri kadar oyuncuyu tutmayı planladıklarını da sözlerine ekleyerek, “Kontenjan olayı elimizi ayağımızı bağlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, bu ayın başında kontenjanla ilgili açıklama yapılacağını söyledi. Onu bekliyoruz. Umarım kontenjan konusunda yeni uygulamalar olur biz de daha rahat hareket ederiz. Sayı ve yaş konusu biraz esnetilirse bizde kalite anlamında daha geniş oyuncu kitlesine ulaşabiliriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim