Soma’da okulların her isteğini ve ihtiyacını karşılayan Soma Belediyesi Soma Öğretmenevi bahçesindeki oyun parkını da yeniledi. Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından yapılan hizmetten dolayı Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve belediye personeline teşekkür kahvaltısı verildi.

Soma Öğretmenevi Müdürü Muammer Altınbaş, "Öğretmenevinin park ve bahçe düzenlemelerinde bizlere destek veren Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’ye teşekkür ediyoruz. Öğretmenevimize yapılan çocuk oyun grubunu, öğrenciler, aileleri ve öğretmenevimize gelen misafirlerimizin çocukları kullanıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

"ÖĞRETMENLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Öğretmenevinin Milli Eğitim Müdürlüğü ile başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ise, “Belediye olarak desteklerimizi esirgemiyoruz. Öğretmenevimizde çocuk oyun grupları vardı, fakat yetersiz geldiğini bildirdiler. Bizler de belediye olarak istekleri karşıladık. Bin 200 civarında öğretmenimize hizmet veren Öğretmenevinin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim