Manisa'da sosyal medya üzerinden örgütlenen Satın Alma Sahiplen Manisa ekibi, hafta sonu Manisa Chopper Kings Mc Kulübü üyeleri ile birlikte sokak hayvanlarına mama yardımında bulundu. Büyük bir kortejle Organize Sanayi Bölgesi’ne gelen kulüp üyeleri, Satın Alma Sahiplen Manisa ekibiyle birlikte sokak hayvanlarını besleyerek farkındalık oluşturdu.
​Manisa'da hayvanseverler, sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanya ile sokak hayvanlarına mama yardımında bulunmaya devam ediyor. Instagram üzerinden oluşturdukları Satın Alma Sahiplen isimli sayfa aracılığıyla organize olan vatandaşlar, hayvanların mama ihtiyacının yanısıra tedavilerini de üsleniyor.
MOTOSİKLET KULÜBÜNDEN SOKAK HAYVANLARINA DESTEK
Hafta sonu bir araya gelen hayvanseverlere, bir destek de Manisa Chopper Kings Mc Kulübü üyelerinden geldi. Kulüp üyeleri, Hükümet önünden Organize Sanayi Bölgesi’ne kortej geçişi düzenledi. Organize Sanayi Bölgesi’nde Satın Alma Sahiplen Manisa ekibiyle bir araya gelen kulüp üyeleri, hayvanlara mama dağıtımında buldular.
Manisa Chopper Kings Mc Kulübü Başkanı Coşkun Candan, “Satın Alma Sahiplen Manisa ekibiyle birlikte böyle bir sosyal sorumluluğa katılmak bizi sevindirdi. Yardıma muhtaç hayvanlarımıza bir gün de olsa ulaşmış olmak bizi sevindirdi. Umarım bu kortej ve destekle bir farkındalık yaratmış olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
"SATIN ALMA SAHİPLEN"
Satın Alma Sahiplen Manisa ekibinden Damla Şenyoğurtçu ise şunları söyledi:
"Instagram üzerinden kurduğumuz sayfa ile sokak hayvanları için mama bağışı topluyoruz. Aynı zamanda hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşları, satın almak yerine barınak veya sokakta yaşayan hayvanları sahiplenmelerini sağlıyoruz. Manisa Chopper Kings Mc Kulübü ekibi ile hafta sonu güzel bir gün geçirdik. Sokak hayvanları yararına düzenlenen etkinlik, umarım amacına ulaşmıştır. Mama bağışı yapmak isteyen ya da etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşları her Pazar günü sosyal medya hesabımız üzerinden belirleyeceğimiz bölgelerden mama dağıtım etkinliğine bekliyoruz. Sokak hayvanları güzel dünyamızın bir parçasıdır. Onlar bize emanettir. Sokak hayvanlarına sahip çıkalım."