Alınan bilgiye göre Çakmaklı ve Bahadır arasındaki Karatepe mevkisinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Yangın İtfaiye, Orman İşletme Şefliği, Saruhanlı Belediyesi ve köylülerin müdahalesi ile kontrol altına alındı. 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, bölgede yaptığı açıklamada, ülkemizin bir çok ilinde yangınlar çıktığını ve bunların organize bir şekilde yapıldığına inandıklarını ifade ederek şunları kaydetti;

"Bugün Saruhanlımızın Bahadır ve Çakmaklı mahallelerimizin Karatepe mevkiinde 4 yerde birden orman yangını çıkarılmıştır. "Çıkmıştır" demiyorum. Duyarlı vatandaşlarımız, Çakmaklı, Bahadır, Paşaköy ve Taşdibi'ndeki hemşerilerime yangına karşı su tankerleri ve tarallar ile ilk müdahaleyi yapmışlardır .  Orman İşletme Şefliği burada, Büyükşehir İtfaiyesi burada, Saruhanlı Belediyesi burada, yangına müdahale ediyor. Biz Saruhanlı Belediyesi olarak anında müdahale ettik. İş makinelerimiz ile arazözler ile itfaiye ile ve vatandaşlarımızın desteği ile yangını önledik. Sorumluluk ve duyarlılık gösteren hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu yangınları çıkaranlara da lanet ediyorum. Tümünün Allah belasını versin diyorum. Allah ülkemizi ve Saruhanlımızı daha beterinden korusun. "

Başkan Bilgin, yangınların kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 
 

Editör: TE Bilişim