Bu yaz ilki İlki düzenlenen Yaz Futbol Okullarının katıldığı turnuva  31Ağustos – 04 Eylül tarihleri arasında Saruhanlı Belediyesi Halı Sahasında yapıldı. Hacırahmanlı Futbol Okulu, Koldere Futbol Okulu, Mütevelli Futbol Okulu, Halitpaşa Futbol Okulu, Saruhanlı Futbol Okulu veİshakçelebi Futbol Okulu’nun katılımı ile şenlik 5 gün devam etti.                        

Turnuvanın son gününde ise ödül töreni düzenledi. Ödül törenine Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, İsmail Ceylan, Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Sertan Demirel, futbol okulu antrenörleri ve Saruhanlı Belediyespor kulübü teknik kadrosu ve sporcular hazır bulundu. Takım kaptanlarına kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

Turnuvaya katılan tüm takımların kaptanlarına Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı ve Turnuva ile ilgili olarak Saruhanlı Belediyesi Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer şu açıklamaları yaptı: “Saruhanlı olarak ilkini yaptığımız bu turnuvamıza katılan tüm sporcularımızı veantrenör arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Saruhanlımızın geleceği olan çocuklarımız için tüm imkanlarımızı kullanmaya gayret göstereceğiz. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. ”dedi

Tüm futbol okulu öğrencilerine madalyaları ve hediyeleri farklı mahalle antrenörleri tarafından takdim edildi ve toplu fotoğraf çekiminden sonra şenlik sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim