Salihli Artemis Kır Düğün Bahçesinde çalışan müzik grubunun solisti Ezgi Şahdur (24) O Ses Türkiye yarışması elemelerini başarıyla geçti.

Müzisyen bir ailenin kızı olan Ezgi Şahrud'un annesi yıllar önce Salihli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunda daha 12 yaşındayken kanun çalmaya başlamış daha sonra üniversite hayatında da müziği seçmiş ve müzik öğretmeni olunca Salihli dışına gitmişti.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarını kazanan Ezgi Şahrud'da yaz tatilinde annesinin memleketi Salihli'yi mekan seçti.

Şahrud, "Salihli'yi çok seviyorum. Geçmişte Altay ve Yıldız Tilbe ile sahne hayatım oldu. Bu iki sanatçımızın vokalliğini yaptım. Tüm yaz sezonunda Artemis'te seyirci önündeydim. Hemen hemen her gece sahne aldım. Salihli'nin gerçekten önde gelen müzisyenlerinden Salih Kandaş'ın ekibinde yer aldım ve onlarla sahne aldım. Başarımda onlarında payı var. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Salihlili hemşerilerimin yarışmada beni yanlız bırakmayacaklarını biliyorum. Tüm Manisalılardan yarışmada destek bekliyorum" dedi. 

Editör: TE Bilişim