İyi Parti’de pazar günü gerçekleştirilecek olan il kongresi öncesi il başkan adayı Zafer İksir’e destek veren ilçe sayısı artıyor. Milletvekili adaylığı nedeniyle İl Başkanlığını bırakacak olan Hasan Eryılmaz’a da yakın biri isim olan Av.Zafer İksir’e  Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın ardından Şehzadeler ve Salihli İlçe Başkanları da destek açıklaması yaptı. 

ÇELİK’TEN AÇIKLAMA 
Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik’in açıklaması şöyle: İlçe kongremizde yaptığımız konuşmamızda büyük hayaller gönül birliği kurmuş, inanmış ve adanmış insanların kader birliğiyle gerçeğe dönüşür demiştik ve Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in bizleri ortak ettiği bağımsız, egemen, şerefli ve itibarlı Türkiye hayali İYİ' lerin yerelden genele verecekleri mücadeleyle çok yakında hayalden gerçeğe dönüşecektir diye de devam etmiştik.  Hafta sonu gerçekleşecek İyi Parti İl Başkanlığı seçiminde Genel Seçim ve Yerel Seçimlerde Manisa’mızda İyi Partimizi 1. Parti yapacak olan il başkanını ve yönetiminin seçimini yapacağız. Hepsi birbirinden değerli, partimiz kurulduğundan beri emek veren 4 tane il başkan adayımız var. 
Şehzadeler ilçe başkanlığı olarak bugüne kadar yapmış oldukları kıymet verdiğimiz il başkan adaylarımıza yapmış oldukları hizmet için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. İlçe yönetimimiz, divanımız ile birlikte 76 tane il delegemiz, 15 tane il yönetiminde bulunan delegemiz ile beraber toplam 91 delegemiz ile il başkanlığı seçiminde söz sahibi bir ilçeyiz. Ancak yönetim kurulumuzda olan il delegelerimizle ve yönetim kurulundaki delegelerimiz ve açık oylama ile yaptığımız istişareler sonucu aldığımız ortak karar gereği bu işi hakkıyla yapacağına inandığımız Avukat Ali Zafer İKSİR’i destekleme kararı aldık ve arkasındayız. Tabiki parti içi demokrasi gereği Şehzadeler ilçemizin il delegeleri kendi desteklediği il başkan adayına oy verme özgürlüğüne sahiptir. Kimsenin iradesine ipotek koymaya hakkımız yok.
Yapılacak il kongremizde kim kazanırsa kazansın partimiz ve Manisa’mız kazanacaktır. İl kongremizde yarışacak bütün adaylara başarılar dileriz.

İYİ PARTİ SALİHLİ İLÇE BAŞKANI TUNCA ‘’ AVUKAT ALİ ZAFER İKSİR'İ DESTEKLİYORUZ’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz"

İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca 15 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek İYİ Parti  Manisa İl Başkanlığı seçiminde Avukat Ali Zafer İksir'i desteklediklerini  açıkladı.
İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca  15 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek  olan il başkanlığı  seçimi  için ‘’ İYİ Parti Manisa İl Başkan adayı Avukat Ali Zafer İksir'in il başkanı olmasını doğru  buluyoruz’’ diyerek İYİ Parti  Manisa İl Başkan adayı Ali Zafer İksir'i desteğini açıkladı
4 başkan adayına demokrasi şölenine katkı sağladıkları için teşekkür eden İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca; ‘’ 15 Ocak Pazar günü yapılacak olan Manisa il kongresinde birbirinden değerli ve aynı yönetim kurulunda görev yapmış olan  Sayın Tunç Önsoy, Sayın Erhan Dumlu,  Sayın Ali Zafer İksir  ve aday olan sayın  Ünal Abdullah Gürbüz’e başarılar diliyorum. Demokrasi şölenimize katkı sağladıkarı için teşekkür ediyorum. ayrıca  3 adayımız Sayın Tunç Önsoy, Sayın Erhan Dumlu,  Sayın Ali Zafer İksir’e  ilçe teşkilatlarımıza ziyaretinden plan, proje ve  yönetim şekillerini bizlerle paylaşmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde aday olan Ünal Abdullah Gürbüz başkan adayımıza da  çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Tabii ki süreç yaklaşmakta bizleri ziyaret ederek kendilerini ifade eden Sayın başkanlarımız bizlerden ve delegelerimizden desteklerimizi talep etmişler ve  delegelerimize kendilerini ifade etmişlerdir. Manisamız Türkiye'de 30 Büyükşehir Belediyesinden birisi nüfusuyla ekonomisi ile ülkemizin önemli şehirlerinden.  Biz İYİ Parti Ailesi içerisinde Bu demokrasi şölenine mutlulukla karşılamaktayız. Bu sürecin en iyi şekilde taşıyacağına inandığımız hem genel seçimlerimizi hem de yereldeki yerel seçimleri omuzlayacak yeni İl başkanımız olarak Sayın Avukat Ali Zafer İksir'in olmasını bu süreçte doğru olacağına şahsen inananlardanım kendisine çıkmış olduğu ve başaracağına inandığım bu süreçte başarılar diliyorum.’’ dedi

Editör: TE Bilişim